„Nem férek hozzájuk!” – kiabálta kétségbeesve az anya, aki két gyermekét vesztette el a tomboló vihar miatt

A gyászoló édesanya csemetéihez a hatóságok is csak órák múlva fértek hozzá.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.10.03.
Módosítva: 2024.10.03.
időjárás tragédia gyász hurrikán

Jelenleg is tombol a Helene hurrikán Amerikában, ami már közel 160 ember életét követelte hat államban, és további közel egymillió főt károsított meg. Utak százai vannak lezárva, rengetegen kellett elhagyják az otthonukat, több milliók maradtak áram nélkül. Egy georgiai anyának azonban ennél nagyobb problémája is akadt: a hurrikán az udvarukból egy nagy fát dobott a házukra, ami összenyomta alvó gyermekeit.

Chrystal két fiatalabbik gyermekét gyászolja – Fotó: GoFundMe

Hétéves lánya, Harmony és négyéves fia, Derrick együtt aludtak a tragikus hajnalon, miután tv-nézés közben elnyomta őket egymás mellett az álom. Erre a szobára esett a hatalmas tölgyfa. Az anya, Crystal és legidősebb lánya Cassify kétségbeesve rohant a szomszédokhoz segítségért és hívták a mentőket majd eloltották az elektromos tüzet, ami a fa kidőlése miatt keletkezett. 

A kiérkező hatóságok azonban nem tudták elmozdítani a fát a gyerekekről:

Nem férek hozzájuk! Nem férek hozzájuk! 

– kiabálta kétségbeesve Crystal, aki nem merte nevén hívni a kicsiket attól félve, hogy ők nem tudnak már válaszolni. Így csak reménykedett benne, hogy túlélték a balesetet. Azt mondogatta magának, hogy meg fogják menteni őket, minden rendben lesz.

A mentőcsapatnak öt órába telt megmozdítani a fát, ami alatt sajnos holtan találtak rá Harmonyra és Derrickre. A kislányra családja igazi táncosként emlékszik majd, míg fiuk esetében sosem felejtik imádatát a kekszek iránt. Temetésük során olyan pozícióba fektették őket, ahogy amúgy is aludni szoktak: Derricket Harmony ölelésébe – írja az UNILAD.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás