Megszakad a szív: egy háromgyermekes kismama halt meg férje karjai között

Az édesanya gyomorfájdalomra panaszkodott.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.10.17. 18:00
Laura Barlow diagnózis fájdalom

Laura Barlow  éppen csak kimondta a boldogító igent férjének, Michaelnek, amikor rosszul érezte magát, hasi fájdalomra panaszkodott és vér tűnt fel a székletében. A 33 éves nő egy kórházban dolgozott, és tudta, hogy ez a rák jele lehet, ezért 2023 októberében felhívta háziorvosát.

 

Telefonos időpontot egyeztettek vele, és azt mondták neki, hogy tüneteit valószínűleg az endometriózis okozza – egy olyan állapot, amikor a méh nyálkahártyájához hasonló szövetek más helyeken, például a petefészkekben és a petevezetékekben nőnek.

De mivel nem végeztek vizsgálatokat a diagnózis megerősítésére vagy megfelelő kezelési tervet, a lincolnshire-i Laura még hónapokkal később is fájdalmakkal küzdött. Amikor már a munkahelyén is összeesett a fájdalomtól, a sürgősségire vitték, ahol morfiumot kapott. Az orvosok azonban itt sem tettek semmit, hazaküldték.

Januárban Laura végre ultrahang- és CT-vizsgálaton esett át, amely elváltozásokat tárt fel a máján. Azt mondták neki, hogy szakorvoshoz kell fordulnia, valamint MRI-vizsgálatot és endoszkópiát kell csináltatni. Végül Lauránál bélrákot diagnosztizáltak. Két héttel később meghalt.

„Csak egy éve voltunk házasok. Úgy érzem, mintha elrabolták volna az időt tőlünk. Annyira dühös vagyok, mert úgy érzem, az orvosok cserben hagytak minket, többet is tehettek volna érte. Ha az orvosok valóban kivizsgálták volna, még mindig közöttünk lehetne” – mondta az 52 éves Michael.

Miután Laurát diagnosztizálták, az orvosok azt tanácsolták a családnak, hogy töltsenek együtt minél több időt, mivel a rákja olyan előrehaladott állapotban van, hogy már nem sok van neki hátra.

Laura három kislányt hagyott maga után: Bella-Miát, Summer Skye-t és Bonnie Rae-t.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás