Magyar Péter sorra megfenyegeti azokat, akik beszélni mernek

Hallgass vagy...



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.12. 09:32
Magyar Péter Tisza Párt Vogel Evelin

Vogel Evelin azután állt a nyilvánosság elé, hogy fenyegetve érezte magát Magyar Péter és Radnai Márk viselkedése miatt. Nem a volt barátnője az első, akit megfenyegetett a Tisza Párt elnöke.

Vogel Evelin (Fotó: Index YouTube)

Pénteken a saját Youtube-csatornáján tett közzé videót Vogel Evelin, Magyar Péter volt barátnője. Vogel azután jelentkezett új videóval, hogy nemrég interjút adott az Indexnek. Magyar exe szerint pár hete Magyar Péter megkérte arra, hogy menjen el hozzá, vigye el a nála maradt dolgait.

„Amikor megérkeztem, egy kis szokásos chit-chat után behívott a házba, ahol – mint kiderült utólag – Radnai Márk is tartózkodott. Becsukta az ajtót, lement a konyhába, majd feljött a Márkkal és egy papírral a kezében. A papíron az állt, hogy tudják, hogy én mit tettem, hogy mi van nálam, és hogyha nem csinálom azt, amit mondanak, hogyha nem segítek nekik, akkor tönkreteszik az életemet, börtönbe juttatnak”

– állítja Vogel, a történet valóságtartamát azonban Magyar nem erősítette meg, noha keresték őt, hogy reagáljon volt barátnője vádjaira. Magyar a videó megjelenése után egyelőre csak annyit reagált, hogy a Vogel Evelin videójáról beszámoló Index cikk alá azt kommentelte, hogy „Kedves Tóni, kedves Kubatov Gábor, nem kell félni, nem fog fájni. Na jó, egy picit talán igen.” Továbbá azt, hogy „az index az új origo”.

A Tisza Párt elnökének volt barátnője azt is felidézte, hogy egykori kedvese miatt fenyegetve érezte magát, hiszen ő ellentmondást nem tűrő hangon gyanúsítgatta. „Viharos, és sokszor nyomasztó volt a közös életünk, a kapcsolatunk” – mondja Vogel Evelin. Majd hozzátette, hogy nála ezzel a fenyegető esettel telt be a pohár:

ekkor jött el az a pont, hogy elhatároztam, beszélni fogok. Szeretném megmutatni Magyar Péter igazi arcát”.  

Tisza Párt elnökének korábbi barátnője szerint Magyar Péter átlépett egy határt. „Egy olyan határt, amit azt gondolom, senki nem engedhet meg magának”. 

Vogel Evelin fenyegetve érezte magát. Az ügyben megkeresték a Tisza Párt vezetőjét, aki egyelőre nem válaszolt.

Volt felesége és barátnője is félt Magyar Pétertől

Nem ez a Vogel Evelin által említett eset volt az első példa arra, hogy Magyar Péter agresszívan, fenyegetően viselkedik. A Tisza Párt elnökének volt barátnője már az Indexnek adott interjújában is beszámolt egy alkalomról, amikor Magyar olyan agresszívan lépett föl vele szemben, hogy megijedt tőle. „Elkezdett velem úgy üvöltözni az utcán és közben közeledni felém, hogy – nem szeretném túldramatizálni a helyzetet, de – ott megijedtem, fenyegetve éreztem magam és féltem. És én nem szoktam annyira félni valójában, de amikor egy nővel szemben áll egy férfi, aki minden dühét, erejét, hangját kiadja, az tényleg nagyon ijesztő tud lenni egy nő számára. És ha jól emlékszem, én akkor sírva is fakadtam, vagy csak később. Mindenesetre láttam, hogy ül a gyerek az autóban és sír” – elevenítette fel az élményt Vogel Evelin, akinek szavait a Ripost idézi.


 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás