Lottó: a rekordnyeremény nem lenne elég a világ legdrágább autójára

Mit lehet megvenni a mostani rekord főnyereményből? Minden idők legnagyobb magyarországi lottó nyereménye kecsegteti a játékosokat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.19.
lottó rekordnyeremény álom

Minden idők legnagyobb összegét nyerheted meg szombaton (október 19-én) az Ötöslottón. Nincs más dolgod, mint kitölteni, illetve feladni a nyertes szelvényt, és mesés vagyon hullhat az öledbe. Szinte elképzelni is nehéz, hogy mit lehet megvásárolni ennyi pénzből. A Metropol utánanézett, hogy mire lenne elég a 6,525 milliárd forint. A mostani nyeremény összege kétszáz millió forinttal haladja meg a 8. héten megnyert eddigi rekordot.

Mindenidők legnagyobb lottó nyereménye
Nincs más dolgod, mint kitölteni a lottószelvényt, és némi szerencsével bezsebelheted a rekord nyereményt Fotó: Lehoczky Péter

Építkeznél a lottónyereményből?

Ha úgy döntesz, hogy építési vállalkotónak állsz és társasház építésére adod a fejed, akkor legalább három 50 lakásos társasházat is fel tudnál építeni belőle Budapesten. De ha az álmod egy luxusvilla, mondjuk Budaörsön, abból is vehetnél több mint egy tucatnyit.

Beautiful,Greek,Villa,With,Swimming,Pool,At,Night.,Rhodes,Greece
Több tucat luxuslakást vásárolhatsz a nyereményből Fotó: Milton Louiz

Körbeutaznád a Földet?

Az utazás szerelmeseinek is van jó hírünk. Amennyiben körbe szeretnéd utazni a Földet, az havonta körülbelül 10 millió forintnyi kiadást jelentene. A főnyereményből így legalább hatszáz alkalommal tehetnéd ezt meg, azaz csaknem 55 évig utazgathatnál.

repülőgép repülő utasszállító járat utazás sablon illusztráció
Hatszáz alkalommal körbeutazhatnád a Földet Fotó: Pexels

Autót vennél?

Jelenleg a világon a legdrágább autó a Rolls-Royce Rose Noire Droptail, ami 32 millió dollár. Ez forintra átszámolva megközelíti a 12 milliárd forintot, így erre sajnos nem tellene a nyereményből. Ezért be kellene érned a sokkal szerényebb luxusjárművel, például egy AMG Mercedessel, A jó hír, hogy ebből a típusból akár 60 darabot is vásárolhatnál. De ha családi autó vásárlásán töröd a fejed, akkor a hazánkban oly népszerű Suzuki Vitara városi terepjáróból több mint 500 darabot vásárolhatsz.

Rollys-Rolls a világ legdrágább autója
Jelenleg a világon a legdrágább autó a Rolls-Royce Rose Noire Droptail, ami 32 millió dollár, erre sajnos nem tellene a nyereményből Fotó: Pexels.com

Te mire költenéd minden idők legnagyobb lottó főnyereményét? 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás