Elvitték a lottó főnyereményt! 577 milliót nyert az édesapa





Nem csupán a férfi életét változtatja meg a gigantikus főnyeremény, ugyanis a gyerekeiről is lekerül egy hatalmas teher.



Megosztás
Szerző: B.J.
Létrehozva: 2023.09.13.
Módosítva: 2023.09.13.
lottó nyeremény pénz

Rengetegen ábrándoznak arról, hogy mit is kezdenének egy hatalmas lottónyereménnyel, mi mindenre költenék a pénzt, és hogyan változna meg az életük. Az összes létező ember egyik legnagyobb álma, hogy egyszer megnyeri a lottót, és ezzel örökre megszűnnek az anyagi gondjai – nos, ennek az esélye elég csekély, de persze sosem lehetetlen, ezért is játszanak olyan sokan Magyarországon is.





 

Valóban nagyon kevés olyan szerencsés ember van, aki valaha is igazán óriási főnyereményt vihetett el a lottón, de most egy ausztrál férfinak sikerült az, amiről sokan álmodoznak, ugyanis 2,5 millió ausztrál dollárral lett gazdagabb pár jól kihúzott számnak köszönhetően – ez az összeg nagyjából 577 millió forintnak felel meg.

A Melbourne-ben élő édesapa rendszeresen lottózik, de azon a héten valamiért pont nem figyelte a sorsolást – csak egy héttel később ellenőrizte a nyerőszámokat, amik örökre megváltoztatták az életét.

A férfi hirtelen nem tudta eldönteni, hogy sírjon vagy nevessen, annyira nehéz volt feldolgoznia az örömhírt. Végül sikerült megnyugodnia, és állítólag úgy döntött, hogy rögtön felmond a munkahelyén, és inkább egy nyugodtabb, pihentetőbb életet él a továbbiakban –, pedig saját elmondása szerint szeretett dolgozni, de érthető, hogy erre jutott, hiszen sokan álmodoznak erről a pillanatról is.

Az apuka persze nem csupán magára gondol, hiszen azt is elárulta, hogy a nyereményéből rengeteg embert fog boldoggá tenni, így többek között a gyerekek hiteleit is ki fogja fizetni, hogy annyival is könnyebb legyen az életük.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás