Óriási hibát vétett a játékos: elúszott a több millió forintos nyereménye

Sok játékos beleesett már ebbe a csapdába.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.10.18. 10:30
Módosítva: 2024.10.18. 11:20
bukás lottó szerencsejáték nyeremény pénz

Sok ember álma, hogy egyszer megnyerje a lottó főnyereményét. Azonban előfordul olyan, hogy a nyertes nem jelentkezik a pénzéért. Sajnos ez most megint bekövetkezett.

Lottó lottósorsolás szerencsejáték számok
Sok játékos beleesett már ebbe a csapdába – Fotó: unsplash

Ugyanis az Allwyn, a Nemzeti Lottótársaság üzemeltetője megerősítette, hogy a 2024. április 16-i EuroMillions UK Millionaire Maker sorsolásán nyert 1 millió fontért (több mint 480 millió forint) már több mint 180 napja nem jelentkezett senki.

A játékos a walesi Rhondda Cynon Taf településen vásárolta az EuroMillions győztes szelvényét. Azonban lekéste a nyeremény átvételének határidejét, amely október 13-án éjfélkor járt le.

Sajnos megerősíthetem, hogy a szelvény tulajdonosa nem jelentkezett a határidőn belül a nyereményéért, és így sajnos lemaradt erről a jelentős összegről. A pénz azonban mostantól hozzáadódik a Nemzeti Lottó által finanszírozott projektek számára minden héten összegyűjtött 30 millió fonthoz

– mondta Andy Carter, a Nemzeti Lottótársaság vezető nyertestanácsadója.

A szakértők már korábban is figyelmeztették a játékosokat, hogy ne kövessenek el olyan ostoba hibát, amellyel kockáztatják a mega jackpotok megnyerését

Az év elején egy szerencsés brit nyertes 12,6 millió fonttal (több mint 6 milliárd forint) gazdagodhatott volna. A játékos azonban még mindig nem vette át a hatalmas pénznyereményt, így le is csúszott róla – emlékeztet cikkében a The Sun.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás