Esti borzongás: hatalmas démon jött szembe egy kutyasétáltató nővel - Fotó

A nő csupán az új telefonját szerette volna kipróbálni, ám végül egy kísérteties entitást sikerült lencsevégre kapnia.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.10.14. 20:30
szellem hátborzongató kísérteties entitás

Kutyasétáltatás közben készített néhány fotót egy lancashire-i Whitworth-ben élő nő, ám amikor visszanézte a felvételeket, hátborzongató dologra lett figyelmes. Julie Birkett-O’Loughlin egy júliusi este indult sétára a kutyájával, Ralphyvel, amikor úgy döntött, kipróbálja az új telefonját, és lő néhány fényképet. Amikor később átnézte a fotókat, majd állított a fényerőn, a lélegzete is elakadt attól, amit megpillantott.

szellem, paranormális, ijesztő
Kísérteties dologra lett figyelmes a fotóján egy nő / Fotó: unsplash.com

A fotók, amiket készítettem, sötétek voltak szabad szemmel, de később, amikor lefeküdtem, arra gondoltam, hogy kivilágosítom őket, és megnézem, hátha észreveszek valamit, és akkor észrevettem egy alakot

– mondta el Julie

A fényképen egy rendkívül magas – több mint 190 centiméteres – figura látható, amely fehér csuklyát, valamint köpenyt viselt. Julie elmondása szerint ráadásul nem látta a jelenség lábát, és úgy tűnt, mintha a föld fölött lebegne. A felvételt később megosztotta a közösségi médiában is, ám vegyes reakciókat kapott válaszul: sokan arra tippeltek, hogy egy másik dimenzióból származó entitást sikerült megörökítenie, de akadtak, akik úgy vélték, létezik hétköznapi magyarázat is a szellemnek vélt jelenségre: szerintük csak egy szemetest vagy egy környékbelit kapott a nő lencsevégre.

Julie cáfolta ezeket a feltételezéseket: elmondása szerint biztos benne, hogy senki sem járt akkoriban a közelben, valamint azon a területen nem szoktak szemeteskukát kihelyezni. Hozzátette, egyébként nagy rajongója a szellemeknek és a horrorfilmeknek, így ez a felfedezés sokkal inkább izgalommal töltötte el, mintsem megijesztette.

Nyilvánvalóan amikor először megláttam, nagyon meglepődtem. Aztán viszont felkeltette az étvágyamat, hogy a jövőben még több kísérteties találkozásban legyen részem

– tette hozzá Julie a Daily Star beszámolója szerint, ahol a hátborzongató szellemfotót is meg lehet tekinteni.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás