Esővel és köddel keményít be az időjárás, ekkor jön a fordulat

Az előrejelzések szerint a mai nap nem kedvez a szabadtéri programoknak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.06. 06:00
ködfolt időjárás szél eső

Ezúttal kedvező fordulatot hoz az időjárás! Ma még előfordulhatnak záporok, de a jövő hét elején már száraz, napos idő várható, némi felmelegedéssel. 

Készítsd az esernyőt! (Fotó: Frank Yvette)

Vasárnap erősen felhős idő valószínű, elszórtan esővel és záporokkal. Éjszaka és reggel ködfoltok képződhetnek, különösen a szélcsendesebb területeken. Az északnyugati és nyugati szél többfelé megélénkül, időnként erősebb lökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet 13-18 fok között alakul, így viszonylag hűvös, őszi időre számíthatunk.

Hétfőn a reggeli ködfoltok feloszlása után sok napsütésre van kilátás, csapadék nem várható. A délután folyamán gyenge délnyugati szél lengedez majd. A hőmérséklet 15-20 fok között alakul, napos őszi időben lesz részünk - írja a Köpönyeg.

Kedden a gomoly- és fátyolfelhők mellett több órán át süt majd a nap, csapadék nem várható. Éjszaka és reggel elsősorban keleten több helyen is köd, ködfelhőzet alakulhat ki. A déli és délkeleti szél a Dunántúlon időnként megélénkül, néhol erősebb széllökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet 17-24 fok között alakul.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás