„Elváltam a férjemtől, miután milliókat nyert – a pénz teljesen megnyomorított”

Sokszor hallottuk már, hogy a pénz nem boldogít, ezt pedig egy házaspár most be is bizonyította.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.10.20. 14:00
válás pénznyeremény kapcsolat per

Ha hirtelen egy nagy összegű pénzhez jutnál, mit kezdenél vele? Mindannyian tudjuk, hogy a pénzzel nem lehet boldogságot vásárolni, ugyanakkor sokunknak biztosan megkönnyítené az életét – különösen, ha ezzel beköltözhetnénk álmaink otthonába, kifizethetnénk a számlákat, és nem kellene azon aggódnunk, hogy mennyibe kerül a bevásárlás.

Fotó: Pixabay

Egy nő azonban a saját bőrén tapasztalta meg, hogy a hatalmas összeghez jutás nem mindig jó dolog, mivel elmondása szerint a férjével, aki milliókat nyert egy munkahelyi baleset miatt indított perben, megromlott a kapcsolatuk.

Az amerikai nő elmondta, hogy férje „többmilliós összeget” kapott a perben, és bár ez javított az életükön, mivel „szebb dolgokat tudtak beszerezni”, de a pénz a „legönelégültebb” férfivá változtatta a kedvesét, akit valaha ismert.

A férjem az elmúlt egy évben, a megegyezés óta a legönelégültebb, beképzeltebb és nagyképűbb emberré vált, akit csak valaha ismertem, és elegem van belőle. A barátaink és a családunk már nem elég jó »nekünk«, mert most már van pénzünk

kezdte a 32 éves nő a Redditen közzétett bejegyzésében, majd így folytatta:

A mi házunk, autónk és ruháink sem voltak elég jók neki, azért kb. mindent lecseréltünk, és akinek kis háza, autója vagy plázában vásárolt ruhája van, azt szomorúnak és lehangolónak találja. Keményen megítéli az embereket, és ezt még szóvá is teszi nekik. Gonosz és durva azokkal az emberekkel, akikkel kapcsolatba kerülünk és nálunk szegényebbek.

A nő szerint férje vett neki új ruhákat, ékszereket, sőt még egy új autót is, de neki egyik sem tetszik, mert semmi sem az ő stílusa, és csak azért vette meg neki azokat, mert drága. Emellett folyamatosan azzal „zaklatja”, hogy hagyja ott a munkáját, mert „rossz színben tünteti fel” őket azzal, hogy még mindig dolgozik, mert szerinte így még mindig szegénynek látszanak.

Elmentünk párterápiára, de a hozzáállása nem javult, sőt rosszabb lett, én pedig nyomorultul érzem magam. Ez nem az az ember, akihez hozzámentem. Nem akarok vele gyereket vállalni és családot alapítani. De félek, hogy ha elmegyek, mindenki aranyásót kiált majd. Fiatalon és leégve házasodtunk össze, és nem gondoltunk házassági szerződésre, mert nem volt semmink

– tette hozzá a nő.

A hozzászólók arra bátorították a nőt, hogy hagyja el a férjét, sokan közülük azt mondták, hogy a férfi költekezése „irányíthatatlannak” tűnik, és ha a nő vele marad, azt kockáztatja, hogy a férfi feléli a pénzüket, és ezzel újra pénzügyi nehézségben találják majd magukat.

A férjed személyisége drasztikusan megváltozott a megegyezés után. A viselkedése érzelmileg bántalmazó, és megérdemled, hogy boldog légy

– idézi a Mirror az egyik kommentelőt. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás