„Akkor volt boldog, ha a családja is az volt” – élete első nyaralásán halt meg a négygyermekes családapa

A fiatal férfi családja most azon dolgozik, hogy pénzt gyűjtsön a szeretett családfő holttestének hazaszállítására.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.10.04. 15:00
Módosítva: 2024.10.04. 15:52
tragédia gyász halál

Tragédiával végződött egy négygyermekes apuka életének első külföldi útja. Nathan Osman a barátaival üdült a spanyolországi Benidormban a szállodához tartva szó szerint rossz útra tévedt, és a halálba zuhant. A 30 éves fiatal édesapa családja teljesen összetört. Miközben igyekeznek  feldolgozni az gyászt, azon is fáradoznak, hogy Nathan holtestét hazaszállíthassák Walesbe. Az ehhez szükséges pénz előteremtése érdekében adománygyűjtésbe kezdtek. 

Négy gyermeket hagyott hátra a halálba zuhant édesapa (Fotó: GoFundMe)

Nathan megállás nélkül dolgozott, hogy eltartsa a családját, ezért nagyon izgatott volt életének első külföldi útja miatt a barátaival

– közölte a férfi egy rokona. hangsúlyozva, hogy a 30 éves apának négy gyermeke és felesége, Katie volt a mindene. 

Nathan élt és halt a gyerekekért. Miattuk kelt fel mindennap. Csodálatos apa volt, aki így is rengeteg boldog emléket szerzett a gyermekeinek, amire örökké emlékezni fognak. Emellett hűséges férj, hibátlan fiú, gondoskodó testvér, szerető nagybácsi és igaz barát vesztesége miatt gyászolunk. Bárki, aki ismerte őt, szerencsésnek mondhatja magát. Öröksége gyermekeiben él tovább.

Kiderült az is, hogy Nathan egyik legkedvesebb időtöltése az volt, hogy a napfelkeltét nézze a családjával a tengerparton. Nagyon szerettek kinti programokat tervezni, túrázni. 

Nathan akkor volt boldog, ha a családja is az volt. Mindenkinek a legjobbat akarta és bárkinek segített, akinek csak szüksége volt rá.

Tragédiája miatt családja most arra szeretné felhívni az emberek figyelmét, hogy éjszaka, a sötétben ne gyalogoljanak egyedül haza, mindig maradjanak a családtagjaikkal és a barátaikkal – írja Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás