Betegre aggódja magát családja: rejtélyes körülmények között tűnt el az anyuka

Sok a megválaszolatlan kérdés a 34 éves nő esetével kapcsolatban.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.10.06. 07:30
eltűnés nyomozás rejtély keresés

Folytatódik a kutatás a hétfőn délelőtt eltűnt brit nő, Victoria Taylor után. A 34 éves menyasszony hétfőn reggel indult el otthonából, majd délelőtt 11 óra körül még egy köztéri kamera levideózta amint Maltonban betért üdítőt vásárolni egy kisboltba, ezután azonban nem adott életjelet magáról. Napok óta sem a családtagjaival, sem az ismerőseivel nem vette fel a kapcsolatot. A nő után vőlegénye, és kétéves kislányuk édesapja, Matthew a családtagokkal együtt kutatást indított, és a rendőrség is nagy erővel keresi őt.

folyó víz
Egy folyó partján láttál utoljára életben a nőt, ezért átvizsgálják a víz medrét is /Fotó: Illusztráció/Pexels

A keresés során egyre több kérdés merült fel az eltűnéssel kapcsolatban. Hétfő este derült ki, hogy egy állítólagos szemtanú látta Taylort, amint kapucniban, és baseball sapkában átkelt egy Welham Roadon található vasúti átjárón, majd gyalogosan tovább haladt a Derwen folyó felé. A rendőrség a bejelentés alapján elkezdte vizsgálni a folyó medrét is.

Leanne Anderson a nyomozást vezető rendőrtiszt közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban:

Számos vizsgálat folyik Victoria felkutatására. Ez még mindig egy eltűnt személy, és nem egy holttest utáni keresés. A fő tevékenységünk Malton és Norton körzetekben folyik. Arra kérjük e két település lakosságát, hogy maradjanak éberek és azonnal jelentsék az észleléseket, vagy bármilyen információt a rendőrségnek. 

Később kiderült, hogy azért feltételezik, hogy nem ment messzire a nő, mert a boltban vásárolt üdítős üvegét, és a rajta lévő baseball sapkát később megtalálták egy helyi garázsban. Ráadásul sem online, sem személyesen nem vásárolt busz- vagy vonatjegyet, hogy elhagyja a várost... Emellett Taylor nem használta sem a telefonját, sem a bankkártyáját.

Arról sem a családtagoknak, sem a rendőrségnek nincsen ötlete, hogy miért akarhatott elszökni az édesanya, azonban a körülmények ismeretében minden eshetőségre felkészült a rendőrség, ezért folytatják a keresést, amíg rá nem találnak a nőre 

- számolt be róla a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás