Baba Vanga tudta, hogy eljön: apokaliptikus jóslatot kapott az emberiség

A 2025-ös év sötét fordulatot hoz az emberek életében. Van kiút mindebből?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.22. 21:30
baba vanga jóslat emberiség

Baba Vanga, a híres bolgár jósnő rémisztő jövendölései kerültek elő. Mint kiderült, a jövő év kellemetlen fordulatot hoz az emberiség számára.

Bár a világvége a megállapítása szerint 5079-ben jön el, a 2025-ös év egy jelentős eseményt hoz, amely elindítja a folyamatot. Jövendölése szerint egy olyan kozmikus esemény közeleg, amely „elképzelhetetlen méretű” lesz, de már 2025-ben, Európában egy nagy konfliktus kezdődik, ami az emberiség számának jelentős csökkenéséhez vezethet.

A jósnő továbbá azt is állította, hogy 2028-ban emberek repülnek a Vénuszra egy energiaforrás keresése céljából, és 2033-ban a sarki jégsapkák elolvadnak, ami drámai tengerszint-emelkedést eredményez. 2130-ban kapcsolatba léphetünk földönkívüli civilizációkkal. A jós szerint 2170-ben globális szárazság következik be, amely hatalmas problémákat okoz az emberiség számára. 3797-ben az emberiség nagy része elhagyja a Földet, mivel az élhetetlenné válik, és más bolygókon próbál új otthont találni.

Bár Baba Vanga előrejelzései gyakran apokaliptikusak és katasztrofálisak, de vannak benne technológiai és társadalmi fejlődésre utaló jóslatok is - írja a Daily Star.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás