Megtörte a csendet az időutazó: elárulta, mikor találkozhatunk az idegenekkel – Videó

De több más eseményre is figyelmeztetett a látnok.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.09.22.
Módosítva: 2024.09.22.
jövő időutazó UFO jóslat földönkívüliek

Egy titokzatos közösségimédia-felhasználó a 2671-ből érkező időutazónak vallja magát. Azt állítja, pontosan tudja, hogy az idegenek mikor lépnek kapcsolatba az emberekkel, de úgy tűnik, ennek nem lesz jó vége.

időutazó időutazás rejtély
Megint drámai jóslatokkal állt elő az időutazó Fotó: Pixabay

Eno Alaric több mint 900 ezer követőre tett szert a Tiktokon azzal, hogy megjósolja a jövőbeli eseményeket. Korábban már figyelmeztetett a Földdel összeütköző ikerbolygókra, sőt a 3. világháború kitörésére is.

Legutóbbi posztjában azonban a látnok elárulta, hogy az idegenek napokon belül kapcsolatba lépnek az emberekkel. A több mint 4000 megtekintést elérő videóban az állítólagos időmágus a következőket írta: 

Szeptember 23.: Az első megerősített idegen jel megérkezik egy távoli naprendszerből. Azt tervezik, hogy hamarosan meglátogatják a Földet, és megpróbálják elfoglalni, kísérletet tesznek a meghódítására és arra, hogy véget vessenek az emberiségnek

– magyarázta Eno Alaric, majd folytatta a további hátborzongató eseményekkel:

  • Október 23.: a Nap olyan ritka energiát bocsát ki, amelynek következtében az emberek tudni fogják, hogyan halnak meg, ez 3 hónapon keresztül minden nap megtörténik.
  • November 12.: egy idegen leletet találnak elásva az Antarktiszon, egy rejtélyes betegséget tartalmaz. Nagyon fertőző és gyorsan terjed az egész világon, nincs rá gyógymód.
  • November 17.: egy meteorzápor jelenik meg a semmiből, és izzó mintát hagy az égen. Később ez új állatfajtákat hoz létre, lényegében ez pupulációcserét ad a Földnek.
  • December 17.: újabb viharok alakulnak ki, elektromos tornádóknak nevezik, ez akkor következik be, amikor a villámlás és a szélvihar keveredik. Sokkal nagyobbak, mint egy átlagos tornádó, egyesek 20 mérföld (32 kilométer) szélesek és 600-800 mérföld/h (965-1290 kilométer/h) sebességgel haladnak.

Az időutazó állításai megosztották az embereket. Sokan erősen kételkedtek abban, hogy a látnok igazat mondana – írja a Daily Star.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás