A magyar ellenzék Dobrev Klára vezetésével vérlázító provokációra készül

Dobrev Klára “megemlékezésnek” álcázott ízléstelen poltikai akciót szervez az Európai Parlamentben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.23. 11:32
Dobrev Klára Deutsch Tamás provokáció

A magyar ellenzék Dobrev Klára vezetésével vérlázító provokációra készül az 1956-os forradalom évfordulóján - számolt be róla a közösségi oldalán Deutsch Tamás

Megint hazudnak reggel, éjjel meg este

- fogalmazott a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője.

Dobrev Klára “megemlékezésnek” álcázott ízléstelen poltikai akciót szervez az Európai Parlamentben. Az a Dobrev Klára, aki családjának a kezéhez ‘56-osok vére tapad. 

  • Az a Dobrev Klára emberkedik, akinek a nagyapja kommunista pártvezetőként irányította az 1956 utáni megtorlásokat. A bolsevik terrort, amiben sok száz magyar forradalmárt végeztek ki, ezreket pedig bebörtönöztek. 
  • Az a Dobrev Klára akciózik most, aki nagyapjának a kommunista pártállami rendőrsége 1988-ban durva rendőrtámadást vezényelt az antikommunista ellenzék, köztük a Fidesz alapítói ellen, mert szabadon akartunk megemlékezni 1956 emlékéről és az 56-os mártírokról. A Dobrev nagypapa rendszerének brutális rendőrattakjában Orbán Viktort is megverték és le is tartóztatták. 
  • Az a Dobrev Klára akar most 1956-ról megemlékezni, akinek a férje, Gyurcsány Ferenc 2006-ban miniszterelnökként a súlyos hazugságai miatt ellene tüntető magyar polgárokra durva és törvénytelen rendőrattakot vezényelt, egész egyszerűen a saját honfitársaira lövetett. 
  • Dobrev Klára és az általa vezetett magyar ellenzék most pedig az 56-os nemzeti ügyünket a Gyurcsányékra jellemző arcátlan hazugságokra építve napi pártpolitikai csatározásra akarja felhasználni. 

Az egész gyomorforgató és felháborító, minden jóérzésű magyar polgár nevében visszautasítom! Ennyi.

- írta Deutsch Tamás.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás