Nem csak az árvízre hat majd a vénasszonyok nyara

A ciklon elvonultával újabb hatásokra kell felkészülnöd. A hirtelen jött vénasszonyok nyara számodra is meghatározó lesz.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.18.
időjárás árvíz vénasszonyok nyara meteogyógyász hétvége

Hihetetlen, hogy milyen hirtelen változott meg ismét az időjárás, mely olyan hatásokat tartogat a számodra, melyekre jobb, ha már most felkészülsz. A vénasszonyok nyara a múlt hét végi 10 fokok után, már a szerdai (szeptember 18.) nap folyamán eléri a 25 fokot és ez még csak a kezdet.

árvíz, időjárás, előrejelzés, hullámvasút, nyár, ősz, hideg, melegedés, vénasszonyok nyara,
Hirtelen éri el a térséget a vénasszonyok nyara, mely 1-2 nap után 25 fok közeli hőmérsékletre áll be
Fotó: Köpönyeg

Jó hír, hogy egy időre megszabadultunk a hidegtől, de rossz hír, hogy ismét egy hullámvasúton ülünk

– hívta fel a figyelmet dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója, aki szerint bár változik az időjárás, az árvíz miatt védekezők helyzetén sajnos nem segít.

A hirtelen jött nyár, azaz a vényasszonyok nyara alig két nap alatt elhozta számunkra a 25 fok körüli hőmérsékleteket szerte az országban

– jegyezte meg a meteogyógyász, aki szerint a ciklon távozásával annak hatásaitól még nem teljesen búcsúzhatunk.

A vénasszonyok nyara okoz majd fejfájást

A fejfájósok számára sok gondot okoz majd a hirtelen melegedés, mely a keringési rendszert is megterheli. A következő napok után azonban nyárias hőmérséklet áll majd be

– tette hozzá a hét második felét illetően a szakember. A hullámvasút ellenére legalább annyi könnyebbség lesz, hogy a hét második felétől egy kicsit pihentesd a szervezeted, ami rád is fér, hiszen az elmúlt napok során nem volt könnyű megküzdened a hatásokkal. Addig azonban a hirtelen jött nagy meleget kell túlélned, azaz a következő 1-2 napot, amikor hosszabb időre beáll az enyhe ősz.

A Köpönyeg előrejelzése szerint csütörtökön az ország nagy részén sok napsütésre számíthatsz, de délnyugaton lehetnek erősebben felhős időszakok. Kezdetben helyenként délnyugaton futó zápor kialakulhat, de napközben számottevő csapadék sehol sem valószínű. Az északkeleti szelet sokfelé élénk lökések kísérhetik. Reggelre a szélcsendesebb tájakon foltokban pára, köd képződhet. A hűvös hajnalt követően délután már 21–26 fokot mérhetsz.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás