Tengerjáróról zuhant a halálba a kisfiú, miközben új barátaival játszott

A 12 éves gyermek a hajóúton szerzett új cimboráival játszott, amikor egy korláton átzuhanva lezuhant és szörnyethalt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.12.
halál fedélzet tengerjáró kisfiú

Egy 12 éves fiú fejjel előre a halálba zuhant a Royal Caribbean tengerjáró 14. emeleti erkélyéről. A Harmony of the Seas nevű hajó utasai elborzadva nézték végig, ahogy a fiatal az út utolsó éjszakáján átbukik a korláton. 

cruise, tengerjáró, óceánjáró, hajó, luxushajó
Fotó: Pexels/Képünk illusztráció

A hajó – amely 16 fedélzeten 5479 utas befogadására alkalmas – a texasi Galveston felé tartott, amikor a gyermek lezuhant. 

Szemtanúk szerint a fiú az út során szerzett barátaival játszott, amikor átesett a kabin korlátján. A hajó belső, Central Park nevű területére zuhant, ahol bárok, éttermek és kocsmák találhatók. A szemtanúk szerint a gyermek a 14. fedélzeten lévő családi kabinjából a 8. fedélzeten lévő átriumba zuhant.

A személyzet küzdött az életéért, megpróbálták újraéleszteni, de meghalt, mielőtt a hajó szeptember 8-án kikötött volna. Úgy tudni, hogy a fiú a családjával volt a hajóúton, ahol születésnapját ünnepelte.

A Galvestonból induló következő hajóútra várakozó utasoknak azt mondták, hogy a hajó útja késik, mert vizsgálatot indítottak. A Royal Caribbean megerősítette, hogy egy utas meghalt a fedélzeten, de további részleteket nem közölt – számolt be a borzalmas tragédiáról a The Sun.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás