Így lehet tiéd a lottó főnyereménye – elárulja a titkos számokat Magyarország főboszorkánya

Ezen a héten sem nyertél a lottón? Semmi baj! Szegedi Erika, Magyarország és Európa főboszorkánya elárul néhány fortélyt, amivel melléd szegődik a szerencse és így közelebb kerülhetsz akár a főnyereményhez is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.14.
Szegedi Erika szerencse varázslat lottó mágia

Igazi lottóláz van úrrá az országon. Fejben már szinte mindenki elköltötte azt az 5 és fél milliárdot, amit a szerencsejáték nyertese kasszírozhat be a héten az Ötöslottón. Hogy ne csak álom maradjon a nyeremény, a főboszorkány elárul néhány boszorkányos praktikát, amit ha megfogadsz, közelebb kerülhetsz a gazdagsághoz!

A szerencse magad mellé állítható
A szerencse, egy kis praktikával, magad mellé állítható – állítja Szegedi Erika (Fotó: Máté Krisztián)

Az idei év egy nagyon szerencsés esztendő Szegedi Erika szerint. A kínai horoszkóp úgy tartja, 2024 a sárkány éve, és ilyenkor lehetőség nyílik az álmok teljesülésére. 

A lényeg, hogy állítsd magad mellé Fortunát. Egy csipetnyi boszorkánysággal felkarol a szerencse. Persze, mindenkire más hatással vannak a csillagok, így érdemes szakemberhez fordulnod a szerencsés időszakaid és a szerencseszámaid meghatározásában.

– mondja sejtelmesen a főboszorkány, 

Az idei év, a sárkány évében születettek számára tartogat igazán pozitív dolgokat. Azonban senki se csüggedjen, mert egy kis mágiával meglovagolható, befolyásolható a jövő, és megfordítható a szerencse is.

A születési dátumodból is meghatározhatóak a szerencseszámaid. Ezek kísérnek végig az életed során, ezért érdemes szakember segítségét kérni a kiszámításukhoz.

Ha valaki 1949.07.10.-én született, akkor a szerencseszámai a 10, 27, 49, 56, 83. Érdemes mindig ezeket használnia a szerencsejáték során, mert így közelebb kerülhet a főnyereményhez. Persze, ez nem azt jelenti, hogy miután megjátszod őket, az első alkalommal az öledbe hullik a vagyon. Ez azért ennél hosszabb folyamat

– mosolyodik el Erika, aki elárul néhány titkot.

Otthoni varázslat

Szükséges hozzá egy zöld gyertya, ami a szerencsét, és egy aranyszín, ami a gazdagságot jelképezi, illetve egy forgalomban lévő papírpénz. A pénzt háromszögbe kell hajtani és így berakni a gyertyatartó alá. A gyertyákat meg kell gyújtani és végig kell égetni. 

Nagyon fontos, hogy a növekvő hold és a telihold hozza meg mindig a szerencsét, a többi időszakban pénzkidobás a szerencsejáték. Ez alól csak a fogyó hold ideje alatt születettek a kivételek, mert rájuk ellentétesen hatnak ezek az energiák

– mondja a főboszi.

Ha gazdag akarsz lenni, akkor hetente szórj el a ház körül 10-15 dkg cukrot, mert elősegíti a gazdagságot és a jólétet. És ha lottót veszel, azt tartsd mindig a piros pénztárcában vagy olyan helyen a lakásban, ahol a piros szín van túlsúlyban.

Fontos!

Ezek a mágiák nem egyik napról a másikra teljesülnek. Folyamatosan fejtik ki hatásukat. Ami még nagyon fontos Szegedi Erika szerint, az a hit, hogy teljesülni fog minden vágyad.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás