„Nagyon hálás vagyok” - egy rejtélyes jótevő teljesítette József, a vak masszőr vágyát

József nehéz körülmények között élt a vakvezető kutyájával és a szeretett hivatását is abba kellett hagynia. Az emberek összefogásának köszönhetően most visszaköltözhetett Budapestre. A vak masszőr szeretettel várja a vendégeit.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.08.31.
masszőr vakvezető kutya albérlet

Farkas József, a vak masszőr nehéz időszakon van túl, de most az emberek összefogásának köszönhetően úgy látszik, hogy rendeződik az élete. 

József és a vakvezető kutyája, Rege az új otthonuk előtt Fotó: Beküldött

Józsefnek nehéz sors jutott

Az 52 éves férfi életében kétszer vakult meg: először 14 évesen egy bakteriális fertőzés miatt – ekkor sikeresen megműtötték és visszanyerte a látását –, majd több, mint harminc éve egy autóbalesetben leszakadt mindkét ideghártyája, és elvesztette a szeme világát. Két évvel ezelőtt pedig úgy alakult az élete, hogy  a fővárosból vissza kellett költöznie a szüleihez, a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében lévő Szirmabesenyőre, ahol nehéz körülmények között, kilencen éltek egy kétszobás házban. A kis faluban nem volt igény a munkájára, ezért anyagi gondokkal is küszködött. Most azonban sikerült visszaköltöznie Budapestre, a vakvezető kutyájával együtt. 

József Kispesten fogadja a vendégeit Fotó: Beküldött

„Sikerült egy csodás albérletet találni Pesten”

József legjobb barátja és hű társa a vakvezető kutyája, Rege. Nem volt egyszerű megfelelő albérletet találniuk, azonban az emberek összefogásának köszönhetően József tovább folytathatja a szeretett hivatását, amit már közel 20 éve végez. A Borsnak és a Facebook-csoportokban megosztott posztoknak köszönhetően József története eljutott egy kedves hölgyhöz, aki kiadta a kispesti házát Józsefnek és a kutyájának. 

Sikerült egy csodás albérletet találni Pesten, a XIX. kerületben, amiért nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki segített. A tulajdonos egy nagyon korrekt hölgy, így biztonságban érzem magunkat. A lakás kényelmes, a jó felosztásának köszönhetően vendégek fogadására ideális és még Regének is van egy hátsó kert az önfeledt futkosáshoz

 - számolt be örömmel a fejleményekről a vak masszőr, aki szeretettel várja a vendégeit. 

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás