„Néhány másodpercig nem figyeltem oda, és meghalt a kicsikém” – Tragédia a kerti medencében

Újabb áldozatot követelt egy szomorú, kerti baleset.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.08.07.
Módosítva: 2024.08.07.
medence tragédia baleset fulladás

Egy 14 hónapos kisfiú életét követelte egy véletlen baleset a nyári szünidő alatt. A szülei csak egy pár pillanatra nem figyeltek oda, a kisfiú pedig kinyitotta a terasz ajtót, majd kisétált a medencéhez. A másodpercekkel később kapcsoló szülők azonnal keresni kezdték a gyermeküket, amikor észrevették hogy eltűnt, de már csak a vízben fejjel lefelé úszó holttestére bukkantak rá a család kerti medencéjében.

víz medence
Megfulladt a 18 hónapos kislány a család medencéjében Fotó: Illusztráció/Pexels

A megrázó tragédia 2022 júniusában történt egy texasi családi ház kertjében. A mindössze 14 hónapos Beau éppen a testvérével játszott, amikor az anyukája Jenny, és az apukája Rob Burns éppen a vacsora utáni pakolást végezték. Néhány másodpercig nem figyeltek oda a gyermekeikre, addig a legkisebb gyermekük felállt és kisétált a teraszajtajukon keresztül a végzetébe. A gyásztól összetört szülők most a The Sunnak meséltek a borzasztó tragédiáról.

Én eltakarítottam a tányérokat, a férjem Rob pedig felment az emeletre zuhanyozni. Addig a két gyermekünk egymással játszott a földszinten. Néhány másodperccel később visszamentem a nappaliba, és észrevettem, hogy Beau eltűnt. Azonnal felsikoltottam Robnak, aki lerohant a földszintre és keresni kezdtük a kisfiunkat. Amikor kimentünk a kertbe, a medencében olyan látvány tárult elénk, amely örökre a fejünkbe vésődött. Beau arccal lefelé lebegett a családi medencénkben. Ez alatt a néhány másodperc alatt sikerült kijutnia az ajtón, és beleesett a medencébe

– zokogta el magát a gyermek édesanyja. A családtagok kimentették a vízből a kisfiút, és küzdöttek az életéért, majd gyenge szívverést is kitapintottak a gyermekükön, mielőtt a kiérkező mentősök kórházba szállították a gyermeküket. A gyermeket életmentő gépekre kötötték a kórházba, azonban 5 nap után végzetes hírt közöltek a szülőkkel: Beau agytevékenysége folyamatosan romlik. Végül meg kellett hozniuk életük legnehezebb döntését és elengedni a kisfiukat. 

A halála azonban nem volt hiábavaló, ugyanis az épségben maradt szerveivel több kisgyermek életét is megmentette. A család pedig azóta azért küzd, hogy felhívják rá a figyelmet, hogy milyen veszélyt rejtenek magukban a kerti medencék, és hogy elég néhány másodperc egy tragédia bekövetkeztéhez.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás