Most érkezett: billencs akadt fenn a kőbányai vasúti híd alatt – Fotókkal

A konténerszállító a magasságkorlátozón akadt fenn.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.08.08.
Módosítva: 2024.08.08.
X. kerület baleset Kőbánya alsó vasútállomás Kőrösi Csoma Sándor utca

Hatalmas a torlódás jelen pillanatban is a Kőrösi Csoma Sándor útnál, a Kőbánya alsói vasútállomáson: a híd alatt ugyanis ezekben a percekben is egy összetört és igencsak furcsa bajba került konténerszállító vesztegel. A Metropol úgy értesült, hogy a konténert szállító billencses teherkocsi a kőbányai vasúti híd alatt akart áthajtani, azonban nem számolt a járműve méreteivel és fennakadt a magasságkorlátozón.

A billencs úgy hajtott be a híd alá, hogy nem vette figyelembe a magasságkorlátozó jelzést
 Fotó: Metropol

A környékbeliek elmondták, hogy a billencs hatalmas robajjal és karistoló hang kíséretében akadt fenn a híd alatt, több minden is letört róla, az út pedig pillanatok alatt teli lett törmelékekkel. Lapunk úgy értesült, hogy dacára a csúnya tévedésnek, a balesetben senki nem sérült meg: a sofőr ép bőrrel hagyta el a szerencsétlenül járt és jobb napokat is megélt járművet. 

A billencsről vélhetően nemsokára a tűzoltók fogják leemelni a magasságkorlátozót. Ehhez egy darura is szükségük lesz Fotó: Metropol

A forgalomnak viszont nem használt a baleset, a konténerszállító ugyanis azóta sem tud mozdulni a fogságból: ha ugyanis kiállna, nagy az esélye annak, hogy rászakadna a magasságkorlátozó. A Metropol úgy tudja, hogy pontosan ezért a billencs még mindig az átjáró csapdájában vesztegel, és ezekben a percekben is a segítségre várnak. Információink szerint hamarosan a katasztrófavédelem munkatársai érkeznek majd a helyszínre, hogy egy daru segítségével emeljék le a járműről a magasságkorlátozó jelzést. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás