Megszakad a szív: izgatottan készültek a baba érkezésére, de haza egy urnával érkeztek

Az ajtócsengő-kamera rögzítette a szívet tépő eseményeket.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.07.07.
gyász Matthew meghal újszülött

Megszakad a szív: az ajtócsengő kamerája rögzítette, ahogy a család izgatottan készül az újszülött érkezésére, majd haza már egy urnával érkeznek.

Matthew tökéletes volt, de születése előtt meghalt

A 32 éves Jessie és Nate úgy döntött, hogy megosztja a fájdalmas videót a Tiktokon, miután megkérték Jessie húgát és sógorát, hogy legyenek keresztszülei születendő fiuknak, akit Matthew-nak neveztek el. Jessie sógorától – aki egyértelműen fellelkesül a kéréstől – hallható: „Bizonyára jó hangulat van bent” és a „Jó rezgések” feliratú lábtörlőre mutat.

A floridai párnak közvetlenül karácsony előtt kellett bemennie a kórházba, ám kisfiuk december 25-én halva született. 

Később ugyanezen a csengőkamerával készült felvételen látható, hogy a gyásztól sújtott család a csecsemő hamvasztása után egy urnában hazahozza Matthew hamvait. 

Jessie a felvételek mellett megosztotta, hogy gyakran nézik meg ezt a videót és hálásak, amiért rögzíteni tudták a várakozás örömét, majd a gyászt is. „Remélem, hogy egy nap megörökíthetek néhány boldog pillanatot is” – fűzte hozzá.

Jessie elmesélte, hogy karácsony napján elfolyt a magzatvíz, ám élete legboldogabb napja hamar rémálommá vált. Az orvosoknak ugyanis nem sikerült megtalálniuk Matthew szívverését, az ultrahang pedig megerősítette, hogy a kisfiú meghalt.

Világunk összetört, miközben az elképzelhetetlen veszteséggel küszködtünk, még akkor is, amikor én folytattam a vajúdást.

Matthew egy nappal később, karácsony reggelén született, Nate pedig hozzátette: „Minden fizikai értelemben tökéletes volt. 10 ujj, 10 lábujj és a feje tele sűrű, göndör barna hajjal. 4,2 kilós és 57 centiméteres hosszal igazán robusztus volt a megjelenése, ám tökéletessége ellenére nem vett levegőt”.

Jessie hozzátette: „Énekeltünk neki, megöleltük, és megcsókoltuk apró ujjait és homlokát. Nate és én még egyszer utoljára imádkoztunk érte, mielőtt végső búcsút vettünk volna, amikor a temetkezésre készült”.

Azt mondta, hogy a legnehezebb pillanat az volt, amikor figyelték, ahogy a nővér egy fehér lepedővel betakarja a babahordozót, és elgurítja. 

A feltöltött videójukat már több mint 4 millióan nézték meg. Több kommentelőnek feltűnt, hogy a második felvételen már nincs kinn a „Jó rezgések” lábtörlő.

„Ez volt az első kérésem a férjemtől, hogy azt dobja ki” – válaszolta meg Jessie.

Kisfiuk tragikus halálát követően a pár létrehozta a Matty's Corner nevű, személyes halvaszületést támogató csoportot

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás