Vége a találgatásoknak: ekkor nyitja meg első üzletét Magyarországon a várva várt szupermarket - videó!

Az orosz Mere üzletláncot nagy várakozás előzte meg.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.05.
üzlet üzletlánc MERE nyitás

Az Aldi és a Lidl kihívójaként érkezik Magyarországra az orosz származású Mere üzletlánc, amelynek első üzletét várhatóan a fővárosban fogják megnyitni. A Mindmegette információi szerint már az idei év végén megnyithatja kapuit az első üzlet a vásárlók hada előtt. A Mere boltok a Metrohoz hasonlóan raklapon is kínálni fogják portékáikat, és a külföldi beszámolók szerint jóval a piaci árak alatt értékesítik a termékeiket. A lap szerint a szükséges dokumentumok kitöltése folyamatban van, és hamarosan átadják azokat az illetékes szerveknek. A legvalószínűbb pedig az, hogy Újpesten fog otthonra találni Magyarország első Mere áruháza, ugyanis itt találhattak akkora szabad területre, amely szükséges a nagy méretű bolt működéséhez.

mere
A Mere még idén megnyithatja kapuit /Fotó: Mindmegette

A Világgazdaság pedig arról számolt be, hogy a magyarok számára kifejezetten előnyös lehet, hogy határozottan olcsóbb árakkal dolgozik egy Mere üzlet, mint a versenytársai.

A Mere egyértelműen a magyar vásárlók legendásan hangsúlyos árérzékenységére apellál az üzleti modelljében. Minden bizonnyal nem is megalapozatlanul. Ahhoz azonban, hogy valódi versenytársa tudjon lenni az itthon toronymagasan első Lidlnek vagy az ugyancsak német hátterű diszkontnak, az Aldinak, az is elengedhetetlen, hogy megbízhatóan, professzionálisan működjön, illetve stabilan terjeszkedjen. Hogy erre képes-e, az még a jövő zenéje.

- számolt be róla a lap. Emellett arról is írtak, hogy a Mere megjelenésével egy új fajta kiskereskedelmi modell jelenhet meg hazánkban. 

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy hogyan kell elképzelni egy Mere üzletet, akkor azt az alábbi videóban tudjátok megtekinteni:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás