Rákosnak hazudta magát egy 4 gyermekes édesanya, hogy adományokat kapjon

Felháborító átverés volt csak az egész, rengeteg pénzt csalt ki jóhiszemű emberekből.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.22.
felháborító rák átverés

Lebukott a nő, aki rákosnak hazudta magát, hogy adományokat kapjon. A 35 éves Tara Michelle Enoka négy gyermek édesanyja, aki tisztességtelen módszerrel akart meggazdagodni. Csináltatott egy adománygyűjtő oldalt, ahol arra kérte az embereket, hogy adjanak neki pénzt, mert mell- és méhnyakrákja van, nagyon drágák a kezelések és látni akarja, ahogy felnőnek a gyermekei – de ez javarészt csak mese volt, ráadásul nagyon hihető stílusban előadva.

Mint kiderült, Tara valójában sosem volt beteg, csupán egy aljas terv része volt, hogy a sajnálatra alapozva lehúzza az embereket komoly összegekkel.

Állítólag 37 ezer dollárt, vagyis nagyjából 13,7 millió forintot sikerült összeszednie a jóhiszemű emberektől, akiket természetesen kárpótol a platform, amin ez az egész történt – az édesanyát pedig örökre kizárták, hiszen ez olyan szintű megsértése a GoFundMe alapelveinek, amire nincs bocsánat.

Rendőrségi ügy lett az esetből, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi lesz Tara sorsa, de az biztos, hogy rengetegen felháborodtak ezen a gonoszságon, hiszen több szempontból is vérlázító, amit a nő művelt – rossz belegondolni, hogy minden bizonnyal nem ő az egyetlen, aki hasonló módszerrel próbálja átvágni az embereket, akár Magyarországon is.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás