Édesanyja után halt a gyászoló tini, nem bírta elviselni a fájdalmat

Sokkoló tragédia rázott meg egy családot. Az édesanyja után a fiatal fiukat is elveszítették.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.06.15.
halál család gyász tini édesanya

Alig két hete egy brutális autóbaleset miatt veszítette el édesanyját egy fiú. Tyler Mason mindössze 15 évesen nem bírta elviselni a fájdalmat, és leugrott a Meriton szálloda 35. emeletének erkélyéről az ausztráliai Sydney Parramatta városrészében. 

Gyertya gyász halál tragédia
Fotó: Pexels (illusztráció)

Mielőtt lezuhant, Tyler egy barátja 16. születésnapját ünnepelte öt másik tinédzserrel a szállodai lakosztályban. Tyler nagynénje, Jo-Ellen Hall, aki mentálhigiénés nővérként is dolgozik, azt mondta, hogy rendszeresen ellenőrizte unokaöccsét az anyja halála után. A rendőrség öngyilkosságként kezelte a halálát, de a családja úgy véli, hogy nem vetett volna véget az életének.

„Kizárt, hogy öngyilkosság volt. Száz százalékig világos, hogy a fiú nem volt képes leugrani az erkélyről. Egyetlen porcikám sem gondolja, hogy öngyilkosság volt, abszolút nem” – állította a nagynéni. 

Ám a halála előtt Tyler gondozásba került. Egyelőre a halottkém vizsgálatára várnak, hogy kiderítsék baleset vagy öngyilkosság történt. 

„Mivel ez egy folyamatban lévő rendőrségi nyomozás, jelenleg nem tudunk nyilatkozni. Megerősíthetjük, hogy munkatársaink betartották az irányelveket és eljárásokat, és mély együttérzésünk Tyler családjával és barátaival van ezekben a hihetetlenül nehéz időkben” – nyilatkozta a hatóság. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás