Holtan találtak a nyugdíjasra, aki csúzlival terrorizálta a szomszédait éveken át

Vasdarabokkal és csapágyakkal lövöldözött a szomszédaira.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.02.
Módosítva: 2024.06.02.
csúzli tragédia holttest támadás

81 éves korában elhunyt Raymond King, az a kaliforniai nyugdíjas férfi, aki mindössze néhány nappal ezelőtt állt a bíróság elé, mivel a szomszédai feljelentették őt a sorozatos csúzlitámadásai miatt. Az idős férfi ugyanis az elmúlt 9 évet azzal töltötte, hogy a saját maga által készített csúzlijával a telekszomszédai kocsijait és házait zargatta kis vasdarabok lövöldözésével. A férfi holttestére a házában találtak rá, azonban a rendőrség megerősítette, hogy természetes halált halt.

A DailyStar számolt be róla, hogy Kinget rongálással és vandalizmussal vádolta a rendőrség, és a halála előtt néhány nappal jelent meg először a bíróság előtt. Úgy tűnik azonban, hogy egészségügyi problémái miatt előbb veszítette életét, mint hogy felelősségre vonták volna a csúzlis támadásai miatt. Az idős férfi szomszédai arra panaszkodtak, hogy King a kocsijaikat, és a házaikat is rendszeresen rongálta, többször előfordult, hogy betörte az autók szélvédőjét is a fegyverével.

A rendőrség nyomozása megerősítette a szomszédok állításait, és King házában rá is találtak azokra a csapágy- és vasdarabokat, amiket „töltényként” használt a tevékenységéhez. A bíróságon az idős férfi ügyvédei jelezték, hogy a nyugdíjas egészségügyi állapota nem teszi lehetővé a felelősségre vonását, ezért haza engedte a bíróság Kinget, hogy az otthonában várja meg a bírósági ítéletét, és szedhesse rendszeresen a gyógyszereit.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás