„Hajókázás, miegymás...” – Lányokat keresett a nyaralásához Magyar Péter polgármesterjelöltje





Vállalkozó szellemű lányokra vágyott Dálnoki Áron.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.07.
Módosítva: 2024.05.07.
Magyar Péter társkereső polgármesterjelölt

„Vállalkozó szellemű”, számára ismeretlen lányokat próbált olaszországi luxusnyaralásra csábítani Facebookon a Magyar Péter nevével fémjelzett Tisza Párt XVII. kerületi polgármesterjelöltje. Dálnoki Áron még tavaly tett közzé egy erősen áthallásos, kétértelmű bejegyzést az 1500 tagot számláló „szingli társkereső” nevű csoportban, ami jelenleg is elérhető.

Magyar Péter polgármesterjelöltje szexuálisan túlfűtött bejegyzésben próbált bevállalós lányokat magához édesgetni

„Halihó! 2 jóbarát leugrana a Garda tóra, Budapestről, május 6-10 körül. 1-2 vállalkozó szellemű, jókedvű lány, ha csatlakozna, nem ijednénk meg ... Hotel van, autóval megyünk, program szuper, phi, hajókázás, miegymás...”

– olvasható Dálnoki nehezen félreérthető bejegyzésében, ami alapján nagyon úgy tűnik, Magyar Péter embere kifejezetten női társaságra vágyott olaszországi kiruccanásán, az ingyenes szállásért és programokért pedig jó néven vett volna némi ellenszolgáltatást a „vállalkozó szellemű” lányoktól.

Dálnoki Áron, a Tisza Párt XVII. kerületi polgármesterjelöltje Forrás: Facebook

A választás.hu adatai szerint Dálnoki Áront május 6-án vette nyilvántartásba a Nemzeti választási Iroda, a TISZA Párt jelöltje a főváros XVII. kerületében indul polgármesternek. 

Magyar Péter korábban mindösszesen annyit közölt a rákosmentei jelöltjéről, hogy közgazdász. Az interneten fellelhető nyilvános adatok alapján Dálnoki az amerikai John M. Olin Üzleti Iskolában végzett, jelenleg pedig a III. kerületben lakik és vadásztúrák szervezésével foglalkozik – olvasható a Ripost.hu-n.  





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás