Szomorúan gubbasztott a Karácsony-dugóban Plácido Domingo

Alighanem erre mondják, hogy egyetlen kép többet mond ezer szónál is. A világhírű tenor sem bírt el a Karácsony Gergely okozta dugókkal.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.21.
Módosítva: 2024.05.21.
Placido Domingo tenor Karácsony Gergely dugó Budapest

A legendás operaénekes is megtapasztalta, milyen „karácsonyig várni” Karácsony miatt: a Metropol egyik olvasója juttatta el szerkesztőségünkbe azokat a képeket, amelyeken épp a világhírű tenor, Plácido Domingo rostokol a budapesti dugóban. Karrierje során bizonyára milliók várakoztak már, hogy láthassák-hallhassák a sztárt, most azonban a főpolgármesternek köszönhetően megfordult a szereposztás, és az énekes várakozhatott – arra, hogy legalább mozduljon a kocsisor.

Plácido Domingo dugóban, olvasói
Domingo mester szomorúan rostokol a dugóban  Fotó: Olvasói

A világsztár egyébként a Mesterek és tanítványok – a Virtuózok virtuózai Plácido Domingóval csütörtöki koncertre érkezett kis hazánkba, a Műpa színpadán fog fellépni a Virtuózok tehetségkutató műsor egykori és jelenlegi zsűritagjai, továbbá díjazottjai társaságában. Már ha addig odaér − ami a Karácsony-dugókat ismerve nem is annyira biztos.

Plácido Domingo dugóban, olvasói
A tenor szemmel láthatóan nem repdesett az örömtől. A Budapesten közlekedők már jól ismerik ezt a helyzetet Fotó: Olvasói

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás