„Én majdnem belehaltam” – kitálalt a sztárok fogyásának titkáról egy érintett





Egy családanya a sürgősségin kötött ki, miután csodaszerként használta a gyógyszert súlyvesztése érdekében.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.04.13.
fogyás cukorbetegség sürgősségi

Majdnem az életébe került egy 27 éves anyukának az, hogy fogyása érdekében a cukorbetegekhez hasonló injekciót használt. Shanon Flannery úgy véli, rendkívül szerencsés, hogy még életben van. Bevallotta, a "csodaszert" egy Instagram-hirdetés alapján vette annak érdekében, hogy egy családtagja esküvője előtt megszabaduljonpár kilótól. Ezért vágott bele nagy reményekkel a szemaglutid injekcióba, ami végül majdnem az életét követelte. 

fogyás diéta életmód
Cukorbetegeknek szánt kamu injekcióval szeretett volna fogyni. Fotó: Pexels / Pexels

A gyógyszer úgy reklámozták, hogy ez a termék sok sztár fogyásának titka. Shanon 82,6 kg volt, amikor 120 font vagyis 55 ezer forint értékben megvásárolta a 10 hétre elegendő injekciós adagot februárban. A "segítséget" postás vitte neki házhoz, és ő kellett otthonában összeállítsa azt egy leírás alapján. 

Shanon már az első hasba szúrt adag után rosszul volt, hányingere lett, ám az hamar elmúlt akkor. Ezt követően azonban folyamatosan hányt négy napig, amint beadta magának a másodikat egy héttel később. Végül még vér is volt a vizeletében, így azonnal kórházba rohant. Ott közölték vele: még egy adag és életét vesztette volna. 

Ne akarj könnyű utat. Én keményen megtanultam a leckét. Fogalmad sincs mik vannak ezekben a termékekben. Soha nem voltam még ilyen rosszul. Nagyon szerencsés vagyok. 

- nyilatkozta.

Shanon a sürgősségin rendkívül alacsony vérnyomással, de rendkívül szapora szívveréssel kezelték. Két napot töltött ott. Amíg nem adminisztrálták a székeken eldőlve feküdt, ugyanis semmi nem hatott, semmi ereje nem volt. Az orvosok ezt követően úgy vélték, hogy az injekcióban lévő inzulinra reagálhatott így, habár ők sem tudták, mi lehetett abban a "szemaglutidban" - írja a LadBible.

A családanya a kiengedését követően még hetekig nem bírt semmit sem a gyomrában tartani, így végül rengeteget fogyott, de milyen áron... 

Soha többé nem csinálok semmi ilyet. Csak magamat hibáztathatom. Azt hittem jó lehet, mert azt láttam akkor, hogy szinte mindenki ezzel él. De most, szerencsésnek mondhatom magam, hogy élek.

 





 





Ezeket olvastad már?
„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás