„Meddig fajul a világ?” – óriási a felháborodás, meggyalázták a tragikusan piciként elhunyt Fanni sírhelyét

Az anyagi kár nyilvánvalóan össze nem mérhető azzal, amit az édesanya érezhet.Megosztás
Szerző: H. Á.
Létrehozva: 2024.04.18.
Módosítva: 2024.04.18.
kegyeletsértő Pilisszentiván temető felháborító gyász

Elképesztő történetet osztott meg a Metropollal egy pilisszentiváni édesanya. A kislánya sírját gyalázták meg, ami önmagában is rettenetes.

A pilisszentiváni édesanya szinte mindennap kijár kislánya és férje sírjához – Fotó: Harmath Attiláné engedélyével

Szeretett kislányomat 2023. szeptember 27-én veszítettük el, mindössze kéthetes korában, a férjemet 2023. december 27-én. A sírt mindig is szépen megcsináltuk, rendbe volt tartva, hisz szinte naponta feljárok

– árulta el lapunknak Harmath Attiláné Krisztina, aki egyik alkalommal elképesztő dologra kellett felfigyeljen.

A hétvégén nem voltam itthon, így nem tudtam felmenni, de pénteken (április 12-én) még minden szépen a helyén volt. Most hétfőn (április 15-én) már arra kellett felmennem, hogy valaki kitépte a helyéről a kislányomnak, Fanninak odatett napelemes pillangót.

Mint az a cikkben szereplő képeken is jól látszik, a sírt folyamatosan ápolták. A kislány, Fanni, valamint édesapja, Attila fejfáján pedig az is egyértelműen kiolvasható, hogy kik nyugszanak ott.

A bekarikázott tartón volt a képen láthatóhoz hasonló pillangó – Fotó: Harmath Attiláné engedélyével

Nagyon felháborító, ami történt, természetesen az sem normális, ha egy felnőtt ember sírját rongálják meg, de hogy egy olyat, ahol egy csecsemő fekszik, az még jobban felháborít mindenkit

– mondta lapunknak a történtek előtt teljes joggal értetlenül álló pilisszentiváni édesanya, aki alig fél éve temette el szeretett kislányát, valamint alig 3 hónappal később férjét. Krisztina a borzalomról az egyik Facebook-csoportba is írt, ahol rengetegen fejezték ki együttérzésüket:

„Édes Istenem, meddig fajul már a világ?”

A sorstól mindenki visszakapja, amit csinál, de hogy egy kéthetes gyermek sírjánál is ezt merik csinálni egyesek, na az azért már tényleg sok!

„Hogy nem szégyelli magát az ilyen nyomorult féreg?” - írták.

Reméljük, a tettes hamar megkerül, de legalább a cikket elolvasva vagy bármilyen egyéb sugallat hatására átértékeli, hogy milyen károkat okozott felháborító tettével.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás