„A kislány nagyon rossz állapotban volt” – Úton átrohanó gyalogosokat gázoltak el Csepelen





A Suzuki egy kislányt és egy fiatal nőt gázolt el, mindketten súlyosan megsérültek.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.03.22.
gázolás csepel baleset

Hatalmas volt a felfordulás március 21-én, csütörtökön este, Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc úton, az Almafa utcánál: egy kocsi ugyanis elgázolt egy nőt és egy kisgyermeket. A Csepelinfó úgy tudja, hogy mind a ketten a 138-as buszról szálltak le, majd megpróbáltak átrohanni az úttesten a szemközti oldalra, amikor egy érkező Suzuki WagonR elgázolta őket. 

A mentősök az egyik sérült életéért hosszú ideig harcoltak. Végül sikerült stabilizálni az állapotát (Fotó: OMSZ – Képünk illusztráció)

Információink szerint a helyszínre azonnal több esetkocsi és a rendőrség is megérkezett, a környékbeliek elmondták, hogy az egyik gyermekmentő volt. Szemtanúk szerint a balesetben egy tíz év körüli lány és egy fiatal, felnőtt nő volt érintett, mint mondták: mind a ketten súlyosan megsérültek, többen látták, ahogyan a történtek után az aszfalton fekszenek, ahogyan azt is, hogy egyikük láthatóan erősen vérzik.

Bár egyiküket a baleset után a kiérkező mentő azonnal kórházba szállította, úgy tudni, hogy a másik, életveszélyes állapotban lévő sérült életéért harcoltak a mentősök. 

Nagyon hosszú ideig dolgoztak a helyszínen, a kislány nagyon rossz állapotban volt. Többen álltak körülötte

– mondta egy szemtanú. A mentősöknek végül sikerült stabilizálni a sérült állapotát, és kórházba szállították. Lapunk az üggyel kapcsolatban megkereste az Országos Mentőszolgálatot, ahol elárulták, hogy az egyik elgázolt életveszélyesen megsérült.

A helyszínről egy 20 év körüli nőt súlyos-életveszélyes állapotban, egy kiskorút pedig súlyos sérülésekkel szállítottak bajtársaink kórházba

– közölte a Metropollal Sebő Katalin, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője. 

A helyiek azonban egyöntetűen azt mondják: az az útszakasz életveszélyes, ugyanis zebra hiányában csak úgy lehet átkelni, ahogyan a lányok tették.

Nagyon nagy az átmenő forgalom, állandóan zsúfolt, és nem csak autók, hanem rengeteg kamion és teherautó is jár arra. Így nagyon veszélyes ott átkelni, mert vagy szalad az ember, vagy hosszú-hosszú ideig ácsoroghat az út szélén, vagy legyalogol sok száz métert egy zebráig

– mondta egy helyi férfi. Hozzátette, a zebra kérdése itt már régóta megoldatlan probléma, többen is jelezték: elkelne ide egy gyalogátkelő.

Lapunk úgy tudja, hogy a fiatal nő és a kislány állapota azóta is stabil, és bár kórházban vannak, a lányok a helyzethez képest jól vannak, és fel fognak épülni. 





 





Ezeket olvastad már?
Pókok lepték el a Mars felszínét, hátborzongató látványt nyújtottak

Pókok lepték el a Mars felszínét, hátborzongató látványt nyújtottak

Ellepték a rendőrök a Városligetet – ezért vonultak ki - galéria

Ellepték a rendőrök a Városligetet – ezért vonultak ki - galéria

Holtan találták meg a gyermeke születése előtt eltűnt orvost

Holtan találták meg a gyermeke születése előtt eltűnt orvost

Ők azok, akik gyűlölik a jó időt - és erre minden okuk meg is van

Ők azok, akik gyűlölik a jó időt - és erre minden okuk meg is van

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás