Elszabadult a pokol Miskolcon: szélvédőket és kirakatokat törtek be a vandálok





Folyik a nyomozás a barbár tett elkövetői után.



Megosztás
Szerző: IF
Létrehozva: 2024.03.05.
Módosítva: 2024.03.05.
Miskolc autó megrongál éjszaka üzlet

Elképesztő pusztítást végeztek március elsején éjszaka, a kirakatokat és szélvédőket betörő vandálok Miskolcon. Sokak szerint a két eset összefügg egymással. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Több üzlet kirakatát is betörték Miskolcon Fotó: borsod24.hu

Több belvárosi üzlet ablakát és a Győri kapuban autók szélvédőit is betörték szombatra virradó éjjel Miskolcon. A kárt elszenvedő üzletek és vendéglátóipari egységek között volt a Leves, a Computer Pont, a Samsung és a Telekom is.

„Sajnálatos módon reggel valaki »meglepett« bennünket… Természetesen, már nyitva vagyunk” – adta hírül szombat reggel közösségi oldalán a Leves és a Borsod Burger. 

Elnézéseteket kérjük az új dizájnelem miatt. Reméljük, gyorsan megoldódik ez a kis probléma! Ha esetleg ismertek hétvégén dolgozó üvegest, akkor ne tartsátok magatokban! Dobjatok egy kontaktot, hogy minél előbb helyreálljon a rend 

– kérték követőiket. 

A parkoló autókat is megrongálták  
Fotó: Facebook/Új Miskolcon láttam

Ugyanezen az éjszakán több parkoló autót is megrongáltak a Győri kapunál. A betört szélvédőkről az egyik miskolci Facebook-csoportban posztolt képet egy felhasználó. Rengetegen felháborodtak az eset kapcsán. 

„Na, de itt mi volt egyáltalán az elgondolás? Csak én nem értem? Mert más az, amikor az oldalsót törik be az utastérben hagyott értékek miatt, de a hátsó üveggel mi lehetett a céljuk? Az is furcsa, hogy kettőn betörik, a harmadikon – ami a kettő között áll – pedig nem...” – jegyezte meg az egyik hozzászóló.

Nekünk 2 hónapja ugyanebben az utcában törték be. Alig 1 hónap után lezárták az ügyet. 55 ezerbe került a szálvédő cseréje

 – idézte fel a történteket egy másik felhasználó.

A kommentelők között végül felbukkant az egyik megrongált autó tulajdonosa is.

Enyém a Merci, ezek ugyanazok a srácok, akik a kirakatokat is betörték. A rendőrség már elkapta őket, két fiú a tettes

– írta az autó tulajdonosa.

Az ügyben a Miskolci Rendőrkapitányság rongálás vétsége és jármű önkényes elvételének kísérlete miatt folytat nyomozást.

„A járőrök 2024. március 1-jéről 2-ára virradó éjjel fogtak el és állítottak elő a rendőrkapitányságra két személyt, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy a városban – az eddigi adatok szerint – három üzlet kirakatüvegét és további hat autó szélvédőjét betörték, illetve egy járművet megkíséreltek a parkolóhelyéről elvinni”  – tudatta lapunkkal Janasóczki Attila rendőr alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.





 





Ezeket olvastad már?
„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás