Könnyen lehet, ufót látott a stewardess a Wizz Air gép fedélzetén – Videó





A jelenségre nem találtak tudományos magyarázatot.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.01.17.
UFO Wizz Air stewardess

Londonból a lengyelországi Syzmany-ba tartott az a Wizz Air járat, amelynek személyzete UFO-jelenséget észlelt. A légiutas-kísérő az éjszakai fényekben gyönyörködve készített mobiltelefonjával felvételt, amikor szeme elé került egy lilás-rózsaszínes fényben tündöklő, azonosítatlan repülő objektum, amely párhuzamosan haladt a géppel, azt is lehet hinni, hogy követte azt. 

Találtunk magyar szemtanút, aki szerint tényleg földönkívüliek lepték el az amerikai bevásárlóközpontot /
Képünk illusztráció - Fotó: ktsdesign

Egy éve vagyok stewardess, és még soha nem láttam ehhez hasonlót

– mondta videójáról a Mirrornak Denisa Tanase

A 36 éves nő hivatalosan jelentette az esetet, de a kapitány közlése szerint sem a fedélzeti radar, sem a légiirányítók lokátora nem észlelte a furcsa jelenséget. A pilóták sem turbulenciát, sem pedig más szokatlan dolgot nem tapasztaltak a repülés közben, amikor a fények feltűntek az utasszállító gép mellett. 

Először azt hittük, hogy talán a rózsaszín egyenruhánkat tükrözi vissza az ablak, de a videón jól látható, hogy az objektum repül

– fejtette ki a stewardess, aki szerint az Airbus utasai is zavarodottan viselkedtek a megmagyarázhatatlan jelenség láttán. 

A kétgyermekes anyuka úgy gondolja, hogy talán valamilyen földönkívüli eredetű jelenséget sikerült véletlenül megörökítenie. 

Láttam már ilyesmiket az interneten, és kívülállóként azt gondoltam volna ezekről, hogy valami photoshopos manipuláció lehet, de hát ezt én magam videóztam

– fogalmazott a légiutas-kísérő.

Most te is megnézheted a videóját, amelynek a végén pár pillanatra felbukkan a titokzatos világító tárgy a kép legfelső részén.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás