„Üresnek érzem az életem nélküle” – Fogfájásra bevette bátyja gyógyszerét, pár órán belül egyikük sem élt





A nővér fájdalma elviselhetetlen.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.01.30.
Módosítva: 2024.01.30.
gyógyszer morfium fogfájás kockázat

Apró, pici szilánkokra tört egy nővér szíve, aki ugyanazon a napon találta holtan a húgát és a bátyját is. A kettős tragédia miatt Jade Couperthwaite most szeretné felhívni mindenki figyelmét: soha nem szabad megkockáztatnia, hogy másnak felírt gyógyszert vegyen be.

Gyertya gyász halál tragédia
Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

A 32 éves Jade tavaly szeptemberben holtan találta szeretett húgát, a 26 éves Carlát maga mellett a kanapén. Nem sokkal később a bátyja, a 33 éves Stephen holttestére is rátalált a hálószobában. Jade-nek azért kellett egy napon elveszítenie mindkét testévérét, mert Stephen függőségi problémákkal küzdött, Carla pedig a bátyjának kiadott gyógyszerek egy részével próbálta kezelni a fogfájását.

„Még mindig nem tudom elfogadni, hogy mindketten együtt haltak meg, ugyanazon a napon. Lehetetlenül kegyetlennek érzem” – zokogta Jade, aki igyekszik testvéreivel közös boldog pillanatokra emlékezni.

Carla és én a legjobb barátnők voltunk, valamint testvérek. Gyönyörű volt, és olyan kedves, jószívű, vicces lány volt. Én voltam a nagytestvére, és újszülött kora óta vigyáztam rá. Megszakad a szívem, hogy nem tudtam megvédeni őt azon az éjszakán, amikor meghalt. Olyan üresnek érzem az életem nélküle. Közös otthonunk volt, kölcsönvettük egymás ruháit, mindent együtt csináltunk. Annyira hasonlítottunk egymásra, hogy az emberek azt hitték, ikrek vagyunk. Befejeztük egymás mondatait, egy hullámhosszon voltunk. Mindig megcsináltuk egymás körmét és sminkjét. Carlának én csináltam a ravatalozóban, tudva, hogy ez lesz az utolsó alkalom. Összetört a szívem. Ő támogatott engem egy baba elvesztésekor, és most együtt vannak eltemetve. Egy kis vigasz számomra, hogy együtt lehetnek egymással” – tette hozzá a gyászoló testvér. 

Carla még ma is élne, ha nem szedett volna morfiumot a fogfájására. Jade reméli, hogy a halála figyelmeztetésként szolgálhat mások számára: „Kérem, ne vegyenek be olyan gyógyszert, ha azt nem írják fel önöknek.”

(VIA)





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás