A fél ország egy budapesti taxis pofátlanságán röhög, hihetetlen dolgot művelt – Képek





Hihetetlen történet került fel a Redditre, amit egy Facebook-közösség is megosztott.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.01.30.
parkolóhely taxisofőr töltőállomás Budapest pofátlanság

Amikor az ember azt hinné, hogy már mindent látott, rá kell jönnie, hogy mégsem. Ugyanis egy hihetetlenül kreatív, de legfőképp „pofátlan” tettet hajtott végre egy budapesti taxis a főváros VII. kerületében: túl lusta volt keresni magának egy parkolóhelyet az autókkal zsúfolt kerületben (vagy pedig csak úgy döntött, elege van az állandó keresgélésből), így csinált egy sajátot.

Taxi autó sablon
A pofátlanság netovábbját követte el egy taxis / Fotó: Pexels (Illusztráció)

Ezt követően fogta magát és létrehozott egy hamis, elektromosautótöltő-állomást saját magának. Ehhez pedig egy zöld festéket is beszerzett, majd egy kábelcsatornát is lefektetett a kocsijához. Mindezt még egy saját, „várakozni tilos” táblával is megspékelte.

Minderről a Járda a gyalogosoké Facebook-közösség számolt be:

A pofátlanság teteje: kisajátított magának egy parkolót a 7. kerületben élő taxis. Saját kezűleg zöldre festette a parkolóhelyet, gyalogosokat akadályozó kábelcsatornát tett a járdára, és még egy saját »várakozni tilos« táblát is kitett!

– írják feldühödve, jogosan.

Időközben kiderült, hogy a pofátlanságnak annyira híre ment, hogy a taxisofőr fogta magát és visszafestette fehérre a parkolóhelyet, illetve a konnektort is leszerelte az épület faláról. A történet először a Redditre került fel.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás