„Teljes erőből combon térdelt” – brutálisan megtámadták Budapesten Nikolettet





Combon térdelt egy fiatal nőt egy zavart férfi Kőbányán. A nő a fájdalmas támadás után sokk hatása alá került, ám szerencsére ennyivel megúszta. Nikolett most másokért aggódik, mindenkit óvatosságra int.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.09.
Módosítva: 2023.12.09.
támadás agresszív térdelés erőszak fájdalom

Retteg a környékre menni Nikolett, miután csütörtökön a reggeli órákban egy zavart 30 év körüli férfi rátámadott a Szent László Általános Iskola mellett. A férfi az egyik kapualjban várakozott, és Nikolett szerint csak arra várt, hogy valaki kijöjjön az ajtón, hogy ő bemehessen rajta.

A,Man,Fists,Clenched,In,Anger
Több erőszakos esetről is beszámoltak a Facebookozók. Fotó: Sayan Puangkham /  Shutterstock

Egy férfi a kapualjban várakozott a Halom utcán, és ahogy meglátott engem elfordult. Mikor odaértem, megdöbbenésemre teljes erőből combon térdelt

 — emlékezik vissza a fiatal nő, majd elmeséli, hogy a sokk hatására azonnal ordítozni kezdett, mire a férfi illetlen szavakkal ráripakodott.

Ez a férfi roppant idegesnek és zavartnak tűnt. A környékbeli sétányon is gyakran látok csapatba verődve harmincas férfiakat, akik kéregetnek és szerintem szer használata alatt állnak

 — magyarázza lapunknak a fiatal nő, akit már korábban is löktek meg a környéken teljes erőből. Nikolett szerencsére kisebb sérüléssel megúszta a találkozást, ám combját még továbbra is fájlalja. A fiatal nő egyelőre tart attól, hogy a környékre menjen, de amiatt jobban aggódik, hogy esetleg mással is megtörténhet hasonló eset, vagy akár nagyobb baj is történhet. Úgy döntött, egy Facebook-csoportban is megosztja tapasztalatait, hátha ezzel felhívja a környékbeliek figyelmét a veszélyre. A bejegyzés alatt persze azonnal záporoztak a hasonló történetek.

Egy hölgy ma reggel azt mesélte nekem, hogy egy fiatalember, barna bőrdzsekiben majdnem a villamos alá lökte. Minden ok nélkül hátba vágta és előrelökte

 — írja az egyik felháborodott kommentelő, majd többen is hasonló esetekre hívják fel a lakosok figyelmét. Nikolett szerint ezek az esetek aggasztóak, ha van köztük összefüggés, ha nincs. A nő tragédiától tart, így feljelentést tett a rendőrségen.

Young,Woman,With,Bruised,Leg,On,Grey,Background,,Closeup
A fiatal nő könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet. Képünk illusztráció. Fotó: Pixel-Shot /  Shutterstock

Sajnos az első sokk miatt nem hívtam azonnal a rendőrséget, csak fél órával a történtek után. Abban bízom, hogy esetleg az utcán lévő térfigyelő kamera rögzítette az eseményeket

 — zárja Nikolett, aki szerint a zavart férfi kimondottan a Halom utca 15-be szeretett volna bejutni, mert, amint kinyílt az ajtó, mindenen átgázolva be is ment rajta. Azt, hogy az esetek között van-e bármilyen összefüggés, vagy, hogy történt-e bűncselekmény a Halom utca 15. szám alatt, egyelőre nem tudni. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Metropol megkeresésére elárulta: valóban indult nyomozás, a tettest viszont egyelőre még nem találják: 
„​A BRFK X. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, a nyomozás folyamatban van” – közölte lapunkkal a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya.





 





Ezeket olvastad már?
Rajtol a Belvárosi Kutyafesztivál: nem hiszed el, ki lesz a sztárvendég – Fotók

Rajtol a Belvárosi Kutyafesztivál: nem hiszed el, ki lesz a sztárvendég – Fotók

A kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

Kiakadtak a lakók: a kaput berúgták, az üveget betörték - rendet követelnek Józsefvárosban

Kiakadtak a lakók: a kaput berúgták, az üveget betörték - rendet követelnek Józsefvárosban

Szijjártó Péter: a NATO átlépte a vörös vonalat

Szijjártó Péter: a NATO átlépte a vörös vonalat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás