Holtan találtak rá a két hete eltűnt Ferencre





Gyöngyi két hete kétségbeesetten várta haza kedvesét, akit Kisbér helyett Oroszlányban raktak ki a betegszállítók.



Megosztás
Szerző: IF
Létrehozva: 2023.12.05.
erdő élettárs feljelentés halál eltűnés

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, kétségbeesetten kereste párja azt az 50 éves férfit, akinek november 18-án veszett nyoma Oroszlányban. A Kisbéren élő Ferencet éppen a kórházból szállították haza, ám az út közben "kellemetlenségek" adódtak, ami miatt a férfit Oroszlányban rakták ki. A férfit két hete senki sem látta és életjelet sem adott magáról. Élettársa, Gyöngyi reménykedett abban, hogy kedvese hazatér hozzá, ám a bicskei rendőrök megtalálták a férfi holttestét Gánt közelében.

Megtalálták Ferenc holttestét  Fotó: Facebook

Szabó Ferenc élettársát, Nedoba Gyöngyit november 17-én, pénteken értesítették arról, hogy Ferencet kórházba szállították, mert epilepsziás rohama volt. Miután javult a férfi állapota, úgy döntöttek, hogy már nem szorul kórházi ellátásra, így hazatérhet. Szombaton reggel fel is hívták az asszonyt, hogy elmondják neki, a férfit hazaszállítják. 

„Budapesten dolgozom heti váltásban, ezért amikor én nem vagyok otthon, anyukám szokott ételt vinni neki és odafigyelni rá. Fel is hívtam, hogy elmondjam neki, hogy hazaengedik Ferencet, vigyen át neki ételt” – mondta el korábban a Ripostnak Gyöngyi.

Az asszony azonban csalódottan hívta vissza a lányát délután, hogy hiába kopogott, csengetett, a férfi nem nyitott ajtót. Aggódni kezdtek, ezért Gyöngyi megkérte az anyját, hogy menjen be és nézzen körbe. Ekkor vették észre, hogy minden érintetlen a lakásban, és hogy Ferencnek se híre, se hamva.

Felhívtam a kórházat, ahol egy nagyon kedves és segítőkész hölgy vette fel a telefont. Elmondta, hogy igen, Ferenccel szombaton elindult a betegszállító haza, ám gondok adódtak, ugyanis Ferenc rágyújtott az autóban, annak ellenére, hogy többször is figyelmeztették és rászóltak, majd állítólag a másik beteggel összeverekedett

– részletezte Gyöngyi, majd hozzátette: emiatt élettársát Oroszlányban hagyták.

A család bejelentést tett az eltűnésről. A kisbéri rendőrök azonnal megkezdték az eltűnt felkutatását. Gyöngyi a közösségi oldalakra is feltöltötte Ferenc fényképét,  hogy az oroszlányiaktól segítséget kérjen, mert abban a városban látták utoljára. Múlt héten Gyöngyi végül feljelentést is tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt. 

Két hét szörnyű bizonytalanság után végre megtalálták Ferencet. A férfi holttestére kutyás fiatalok bukkantak rá Gánt külterületén Vérteskozma mellett egy erdőben. 

Sajnos tegnap holtan találták meg Ferencet. Rettenetesen nehezen lehetett megközelíteni a holttestet, körülbelül három kilométerre volt az úttól én nem is tudtam odamenni hozzá. A lányom és a vejem ment fel azonosítani őt és majdnem két órába telt mire le tudták hozni onnan, én csak akkor tudtam megnézni.

– mondta el megtörten lapunknak Gyöngyi. 

A családtagoktól megtudtuk, hogy a férfi az eltűnése után körülbelül még két napot élhetett, ugyanis egy szál ingben találták őt meg az erdőben. Pontosan még nem tudni, hogy mi okozta a férfi halálát ugyanis a boncolás eredménye még nem érkezett meg, azonban nagy a valószínűsége annak, hogy a férfi halálra fagyott.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás