Szörnyű a gyanú: az eltűnt Ferenc holttestére bukkanhattak a csákvári erdőben





Gyöngyi két hete kétségbeesetten várja haza kedvesét, akit Kisbér helyett Oroszlányban raktak ki a betegszállítók.



Megosztás
Szerző: IF
Létrehozva: 2023.12.04.
Módosítva: 2023.12.04.
rendőrség erdő nyom eltűnt holttest

Amint azt a Ripost megírta, kétségbeesetten kereste párja azt az 50 éves férfit, akinek november 18-án veszett nyoma Oroszlányban. A Kisbéren élő Ferencet éppen a kórházból szállították haza, ám az út közben kellemetlenségek adódtak, ami miatt a férfit Oroszlányban rakták ki. A férfit két hete senki sem látta és életjelet sem adott magáról. Élettársa, Gyöngyi reménykedett abban, hogy kedvese az ünnepekre hazatér hozzá, ám tudomásunk szerint a bicskei rendőrök megtalálták a férfi holttestét.

A férfit kétségbeesve kereste párja  Fotó: Facebook

Szabó Ferenc élettársát, Nedoba Gyöngyit november 17-én, pénteken értesítették arról, hogy Ferencet kórházba szállították, mert epilepsziás rohama volt. Miután javult a férfi állapota, úgy döntöttek, hogy már nem szorul kórházi ellátásra, így hazatérhet. Szombaton reggel fel is hívták az asszonyt, hogy elmondják neki, a férfit hazaszállítják. 

„Budapesten dolgozom heti váltásban, ezért amikor én nem vagyok otthon, anyukám szokott ételt vinni neki és odafigyelni rá. Fel is hívtam, hogy elmondjam neki, hogy hazaengedik Ferencet, vigyen át neki ételt” 

– mondta el korábban a Ripostnak Gyöngyi.

Az asszony azonban csalódottan hívta vissza a lányát délután, hogy hiába kopogott, csengetett, a férfi nem nyitott ajtót.

„Először arra gondoltam, hogy lehet, csak alszik. Mondtam is neki, hogy semmi baj, hagyja csak ott az ételt az ajtó előtt, majd észreveszi és beviszi” – folytatta, ám az édesanyja másnap is elment a lakáshoz, és látta, hogy az étel ugyanúgy az ajtó előtt van, mint ahogy odatette.

Aggódni kezdtek, ezért Gyöngyi megkérte az anyját, hogy menjen be és nézzen körbe. Ekkor vették észre, hogy minden érintetlen a lakásban, és hogy Ferencnek se híre, se hamva.

Felhívtam a kórházat, ahol egy nagyon kedves és segítőkész hölgy vette fel a telefont. Elmondta, hogy igen, Ferenccel szombaton elindult a betegszállító haza, ám gondok adódtak, ugyanis Ferenc rágyújtott az autóban, annak ellenére, hogy többször is figyelmeztették és rászóltak, majd állítólag a másik beteggel összeverekedett

– részletezte Gyöngyi, majd hozzátette: emiatt élettársát Oroszlányban hagyták.

A család bejelentést tett az eltűnésről. A kisbéri rendőrök azonnal megkezdték az eltűnt felkutatását. Gyöngyi a közösségi oldalakra is feltöltötte Ferenc fényképét,  hogy az oroszlányiaktól segítséget kérjen, mert abban a városban látták utoljára.

Elfogadom, hogy tehetett olyat, ami miatt nem vitték tovább, de akkor orvost, egészségügyi személyzettel bíró mentőt, rendőrt kellett volna hívni hozzá. Állítólag látták Oroszlányban egy üzlet előtt kéregetni, de mi hiába kerestük, sem ott, sem máshol nem bukkantunk a nyomára

– folytatta.

Ferencnek tavaly télen is nyoma veszett, akkor egy egészségügyi intézményből tűnt el, és ha a rendőrség nyomkövető kutyája nem talál rá időben, nem élte volna túl a hideg éjszakát.

Ferencről tudni kell, hogy ő egy masszív alkoholista volt, aki most már gyógyulófélben van. Viszont a térben és az időben nem igazán tud orientálódni. Telefonja sincs, ugyanis nem tudja kezelni. Ha valaki megkérdezné tőle, hogy hol lakik, a címét sem tudná megmondani, és az iratai sincsenek nála

– sorolja az aggódó Gyöngyi, aki azt is elmondta, hogy egy ismerősétől úgy tudja, a férfinál kabát sem volt.

Múlt héten Gyöngyi végül feljelentést is tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt. 

Kedvesem, bármerre vagy, szeretnék neked boldog névnapot kívánni és azt, hogy épségben hazajuss hozzám

– írta a Ferencnek szánt üzenetet Gyöngyi a közösségi profiljára tegnap reggel.

Úgy tűnik, már nincs remény…

A család egyik ismerősétől úgy tudjuk, a mai nap folyamán a csákvári erdőben gombázók megtalálták Ferenc holttestét. Lapunk a történtekkel kapcsolatban a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is megkereste, amint válaszolnak kérdéseinkre, cikkünket frissítjük.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás