Közbelépett a hős tinédzser: centiken múlt a brutális baleset - Videó

A buszon 20 iskolás tartózkodott, amikor az elszabadult. Most az egész iskola a hős 14 éves tinédzsert ünnepli.Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.11.29.
horror hősiesség benzinkút busz

Drámai jelenetek zajlottak le az Új-Dél-Wales északi részén fekvő Casino nevű városban: egy busz egy utcasarkon állt, amikor sofőr nélkül elkezdett gurulni. A járművön 20 diák tartózkodott az eset idején.

A buszon 20 diák tartózkodott Fotó: Pixabay

A gyerekekkel teli busz elindult egy benzinkút és egy kisbolt felé, és valószínűleg becsapódott volna, ha a helyi iskola 9. évfolyamos diákja, Izzy Miller nem menti meg a helyzetet.

A lány nem habozott, észrevette, hogy a vezetőülésen nincsen senki, és azonnal közbelépett.

Egy barátommal akartam beszélgetni, majd amikor visszafordultam, körülbelül két másodpercre, a busz elindult, de senki nem ült a kormánynál. A benzinkút felé haladtunk, irányítás nélkül, és mivel senki sem csinált semmit, felugrottam, akcióba lendültem, és más irányba kormányoztam a buszt

– mesélte a lány, aki észlelve a történteket, beszállt a vezetőülésbe, megkereste a féket, majd kormányozni kezdte a buszt és ennek köszönhetően megmentette a buszon tartózkodók életét.

Ha nem teszek semmit, valami nagyon rossz történhetett volna a gyerekekkel” – tette hozzá Izzy Miller.

A városi benzinkút és a bolt biztonsági kamerája rögzítette az ijesztő pillanatokat.

Erin Witton, a bolt tulajdonosa elmondta, hogy a helyzet nagyon veszélyes volt, mivel valaki éppen akkor tankolt a benzinkúton. Ha a busz nekiment volna a tartálykocsinak, akár fel is robbanhatott volna. A lány édesanyja, Rebecca Miller elárulta, hogy az egész iskola és a város is a lányát ünnepli.

Az esetet jelentették a richmondi rendőrségi körzet rendőreinek, akik vizsgálatot indítottak – írja az ABC News.

Mutatjuk a vérfagyasztó jelenetet:

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás