Elsüllyedt egy turistahajó, meghalt egy ember – Videón a végzetes baleset!





Az emberek mentőmellényben ugráltak le a hajóról. A tragikus esetről videó is készült.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.11.16.
halálos baleset tragédia Bahamák turistahajó gyász

Szörnyű tragédia történt: meghalt egy 75 éves amerikai férfi, miután egy turistákat szállító hajó elsüllyedt a festői Bahama-szigetekre tett kirándulása során.

Turistahajó hajó vízi jármű
A turistahajó egyik utasa életét vesztette – Fotó: Pixabay

A kétszintes katamarán Paradise Islandről vitt turistákat a Kék Lagúna-szigetre, amikor a baleset bekövetkezett. A történteket az egyik utas videóra vette és megosztotta a TikTokon. A felvételen hallható, amint többen sikoltozni kezdenek, amikor a hajó elkezdett az oldalára borulni. A videón továbbá az is látható, ahogy az utasok beleugranak a vízbe.

Kelly Schissel utas a videóban azt állította, hogy a fedélzeten tartózkodó személyzet nem sokat tett a rémült utasok megnyugtatása érdekében.

A legénység egyik tagja, aki lent volt, felrohant az emeletre, sírt, üvöltött, és mentőmellényt ragadott, majd ugrott

– hallható a felvételen a nő beszámolója, aki hozzátette, arra vártak, hogy a személyzet megmondja, mit tegyenek, de ők ehelyett bepánikoltak és a sírással voltak elfoglalva.

A hajót éles szögben dőlve filmezték le, a felső szinten lévő ablakai pedig majdnem érintették a kék vizet. A 75 éves férfi halálának az okát a hatóságok nem közölték – írja a Metro.

Mutatjuk az esetről készült dermesztő videót:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás