Döbbenetes dolgot művelt egy vendég az étteremben: megvolt rá az oka





A vendég felháborító módszerhez folyamodott, de bejött neki.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.11.10.
Módosítva: 2023.11.10.
undorító hajszál pénzvisszafizetés étterem

Felháborító és egyben undorító dolgot tett egy angol pub vendége csak azért, hogy visszatérítsék neki a vacsorájának az árát.

Étterem vendéglő ebédlő
Hajszálat tett egy nő az ételébe, hogy pénzvisszatérítést kapjon – Fotó: Pexels

A nő azt állította, hogy egy hajszálat találtak az ételükben a lancashire-i Blackburnben lévő pubban. A bár tulajdonosa ezután 12,95 fontot (5500 forintot) térített vissza egy vendégének egy marhasültvacsoráért. Ám miután a 32 éves Tom Croft ellenőrizte a biztonsági kamera felvételeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a személyzet haja hátra van kötve, megdöbbenve látta, hogy a vendég a saját tincseit tette bele az ételbe.

A pub tulajdonosa ezután undorítónak nevezte a nő húzását. A videón kivehető, ahogy egy férfival suttog, majd kihúz egy szálat hosszú fekete hajából, és a félig üres tányérra helyezi. A vendég ezt követően tett panaszt és rendezett hatalmas jelenetet a bárban.

Vannak emberek, akik egy ingyenvacsoráért hajlandóak kockára tenni egy üzlet hírnevét. A konyhai csapat azután azt gondolhatta, hogy ez az ő hibájuk, holott egyáltalán nem csináltak semmi rosszat

– panaszkodott Tom Croft.

A pub társtulajdonosa öt és fél éve vezeti az éttermet, de elmondása szerint ilyet még soha nem tapasztalt. Tom aggodalmát fejezte ki az üzlet hírneve miatt, ugyanakkor megnyugtatta a vásárlókat, hogy a bárban kiemelten figyelnek a tisztaságra.

Az élelmiszer-higiéniai minősítésünk ötcsillagos, és betartjuk az összes élelmiszer-biztonsági irányelvet” – hangsúlyozta a pub társtulajdonosa.

Tom más vállalkozásokat is figyelmeztetett, hogy legyenek éberek a csalókkal szemben – számol be róla a Mirror.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás