„Szerencsém volt, hogy túléltem” – megszólalt a szentendrei karambolban autó alá szorult motoros





Geri épp hazafelé tartott Honda Varadero motorjával, amikor Szentendrén, a 11-es főút belterületi szakaszán, a Rózsa köznél összeütközött két autóval. A 49 éves motoros az egyik jármű alá szorult, de túlélte a szörnyű balesetet.



Megosztás
Szerző: K. D. R.
Létrehozva: 2023.10.26.
Szentendre 11-es főút motoros túlélő szörnyű baleset

A csodával határos módon túlélte a motoros azt a szörnyű szentendrei balesetet, melyben két személyautó és egy motor ütközött össze október 23-án délután a Dózsa György úton. A 49 éves Geri motorjával az egyik autó alá szorult és az eszméletét is elvesztette. A szemtanúk egy emberként szorítottak a motorosért, akinek mentésén már dolgoztak a hivatásos szervek. A motoros túlélte, jól van, de jelenleg is kórházban ápolják.

Budapest, utca, roller, dugó, mentő, illusztráció
Súlyos motorosbaleset történt Szentendrén 2023. 10. 23-án  Fotó: BS

„Semmire sem emlékszem”

Az egész környéket megrázta a baleset, melyből percek alatt hatalmas dugó alakult ki Szentendrén a 11-es főúton. A forgalmi dugóban várakozók mind a motorosért aggódtak, aki az egyik autó alá szorult. Geri szerencsére túlélte a szörnyű balesetet.

Sajnos semmire sem emlékszem. Elvesztettem az eszméletemet, jelenleg is kórházban vagyok térdficammal és agyrázkódással. Nem mondtak nekem semmit, de ahogy hallottam, hogy nézett ki a baleset, csak a szerencsén múlt, hogy túléltem

– mondta Geri a Metropolnak. A 49 éves motoros épp hazafelé tartott, amikor az ütközés történt, de a baleset részleteiről semmit sem tud és nem is emlékszik.

„Beszéltem már a családommal is, mindenki megnyugodott" – tette hozzá a motoros.

Fotón a szörnyű baleset, ahol a motoros az egyik autó alá szorult  Fotó: Facebook / Szentendre Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület

„Percekkel ezelőtt próbálták kiszedni az autó alól”

A sérült mentését több szemtanú is végignézte, akik mind a motoros épségéért aggódtak.

Előttünk történt, nagyon megrázó volt

– írta az egyik szemtanú.

„Percekkel ezelőtt próbálták kiszedni az autó alól. Remélem túléli!” – kommentelte egy másik arra járó a baleset utáni órákban.

A helyszínre érkezett Szentendre Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete is, akik 6 fővel kezdték meg a vonulást, és a nagy forgalom ellenére gyorsan kiérkeztek a helyszínre.

17:34-kor kaptuk a riasztást, miszerint Szentendrén, a Dózsa György úton közlekedési baleset történt. Egységünk 6 fővel azonnal megkezdte a vonulást, ahol két személygépkocsi és egy motoros ütközött. A motor vezetője az egyik autó alá szorult és súlyos sérülést szenvedett. A szentendrei hivatásos tűzoltókkal közösen megkezdtük a sérült ellátását, és átadtuk az Országos Mentőszolgálat munkatársainak. A helyszíni szemlét a szentendrei rendőrkapitányság munkatársai végezték

 – írták közösségi oldalukon.

Geri balesete után szeretne mindenkinek köszönetet mondani, aki aggódott érte, és az utakon közlekedőknek is üzent:
„Figyelnünk kell jobban az utakon. Szentendre nehéz eset közlekedésügyileg. Mindenkinek köszönök mindent, aki segített és érdeklődött, a mentőknek és a tűzoltóknak is” – hálálkodott a balesetet túlélő motoros.





 





Ezeket olvastad már?
"Az utolsó utáni pillanatig küzdeni fogunk!" – Rossz híreket kapott a csontrákos Hanna családja

"Az utolsó utáni pillanatig küzdeni fogunk!" – Rossz híreket kapott a csontrákos Hanna családja

Elborzadtak a vásárlók attól, ami a Lidl parkolójában történt - azonnal rendőrért kiáltottak

Elborzadtak a vásárlók attól, ami a Lidl parkolójában történt - azonnal rendőrért kiáltottak

Visszatér a forró nyár: ilyen idővel búcsúzik az április

Visszatér a forró nyár: ilyen idővel búcsúzik az április

„A gyerekemmel akarok lenni” – zokogta a fiát gyászoló édesanya, majd megtörtént a dráma

„A gyerekemmel akarok lenni” – zokogta a fiát gyászoló édesanya, majd megtörtént a dráma

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás