„Kiszolgáltatottnak éreztük magunkat”: zaklató férfi tartja rettegésben a XIII. kerületi lányokat





Egy erősen ittas férfi hozta rá a frászt a napokban két fiatal lányra a XIII. kerületben, a Tahi úti parkban, hosszan követtek őket. A környéken élők szerint ez mindennapos jelenség arrafelé.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.10.
Módosítva: 2023.10.10.
kutya Tahi út játszótér

Múlt szombaton Bianka a nővérével vitte le a kutyákat sétálni. Fél hétkor, még világos volt mikor hazafelé indultak. A Jász utca és Tahi út kereszteződésben a játszótér melletti kis parkban ült a három 50-60 év körüli férfi és iszogatott.
 

Itt, a Tahi úti parkban történt az incidens Fotó: Olvasói

A nővéremmel épp haza indultunk, mikor hátra néztem és láttam, hogy az egyik férfi utánunk fut. Észrevette, hogy mi megláttuk, beugrott a bokorba. Nagyon ijesztő volt mert kiszolgáltatottnak éreztük magunkat

– emlékszik vissza Bianka az ominózus estére.

Nem történt komolyabb baj, mert szerencséjükre ott volt két fiatal srác, akitől segítséget tudtak kérni, így az ittas zaklató lemaradt és visszament a társaihoz a padhoz. Biankát nem hagyta nyugodni a dolog, később autóval visszament a helyszínre, ahol látott egy nőt, aki egyedül volt, és elmondta neki a történteket, megelőzve azt, hogy bántódása essen.  Utóbb kiderült, hogy nem egyedi eset volt ez a környéken. Bianka több arra járóval beszélt az esetről, és volt akit nemcsak követtek, hanem obszcén kifejezésekkel is illettek. Többen már csak gázspray-vel mernek lemenni sétálni ebbe a parkba, mert a részeg társaság rendszeresen a környéken garázdálkodik.

Annak ellenére, hogy nem vagyok félős, és kutyákkal megyek le az utcára, még így is hátborzongató volt a szituáció, és én is nagyon megijedtem. Valószínűleg az lehetett a szerencsém, hogy még világos volt, és elég sokan voltak az utcán.

A két nő szerencséje a fiatal megmentőik voltak. De nagyon óvatosnak kell lenni a környéken, mert aki szimpatikus számukra azt követni kezdi a kétes társaság. Bianka úgy tudja, már több bejelentés is történt hasonló esetekről. Az esetek kapcsán megkérdeztük a BRFK-t is, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket. 





 





Ezeket olvastad már?
A frontnak vége, mégis kínoznak a tünetek? Mutatjuk miért - videó!

A frontnak vége, mégis kínoznak a tünetek? Mutatjuk miért - videó!

Készüljünk Anyák napjára saját készítésű csokorral!

Készüljünk Anyák napjára saját készítésű csokorral!

Ismét gázolt a vonat, elesett a vasút Debrecen felé

Ismét gázolt a vonat, elesett a vasút Debrecen felé

Balesetveszélyes volt Karácsony kampányplakátja, letépték a feldühödött járókelők

Balesetveszélyes volt Karácsony kampányplakátja, letépték a feldühödött járókelők

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás