Rosszul lett egy nő az utcán, kiderült, hogy kést vágtak a hátába





Az életét köszönheti egy járókelőnek az az asszony, aki megkéselve szédelgett az utcán Budapest VI. kerületében. Először azt hitték, hogy részeg, ám kiderült, hogy a hátán egy szúrt seb éktelenkedik.



Megosztás
Szerző: A.A
Létrehozva: 2023.09.12.
Módosítva: 2023.09.12.
asszony Budapest késelés sziréna utca

Sokkoló jelenetről számolt be a Metropol egyik olvasója. Szombaton délután a VI. kerületi Szondi utcában egy nőhöz hívták ki a mentőket, akiről a járókelők először azt hitték, hogy részeg, emiatt van rosszul. Ám kiderült, sokkal súlyosabb a baj, ugyanis az 50 év körüli asszonyt hátba szúrták. 

A rendőrség gyorsan elfogta az elkövetőt. Fotó: police.hu

Már messziről lehetett hallani a mentő szirénáját

– kezdte olvasónk. „Amikor odamentünk, kiderült, hogy egy asszonyt vizsgálnak, akihez kihívták a szakembereket, mondván, hogy magatehetetlen az italozás miatt. Aztán nem sokkal később azt is megtudtuk, hogy miután megvizsgálták, kiderült, hogy valaki hátba szúrta őt… Elég félelmetes volt az egész…”

A Metropol információ szerint az asszony mellett több ember is elhaladt, ügyet sem vetve rá, míg végre megállt valaki segíteni neki. Ekkor azonban még nem sejtette, hogy az asszonyt valaki megtámadta. Mint kiderült, a nő otthon összeveszett a férjével, ekkor került elő a kés, és a férfi házba szúrta a párját. 

Végül, úgy tudom, az asszonyt a kórházba szállították

 – folytatta olvasónk. „Elég rossz állapotban volt, így nagy szerencséje, hogy valaki megtalálta és mentőt hívott hozzá. Ellenkező esetben elképzelhető, hogy az utcán hal meg…” – zárta.
 Az esettel kapcsolatban megkerestük a Országos Mentőszolgálatot.

„A helyszínre riasztott mentőegységek egy személyt súlyos sérülés gyanúja miatt a területileg illetékes kórházba szállítottak” – válaszolt a mentőszolgálat, megerősítve a történteket. Olvasónk elmondását a rendőrség nemcsak megerősítette, ki is egészítette:

„Tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. szeptember 9-én 17.24 órakor érkezett bejelentés, miszerint a VI. kerület Szondi utca és Izabella utca kereszteződésénél egy sérült nőt találtak. A helyszínen megállapítást nyert, hogy a nő szúrt sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeképpen a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály beosztottai 18 óra 40 perckor egy VI. kerületi lakásban elfogták a feltételezett elkövetőt, a nő élettársát. A BRFK VI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit súlyos testi sértés bűntett kísérlete, valamint kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását” – közölte a Metropol megkeresésére a BFRK.


 





 





Ezeket olvastad már?
"Anya, apa, ne haljatok meg" - szülei életét mentette a 9 éves kisfiú

"Anya, apa, ne haljatok meg" - szülei életét mentette a 9 éves kisfiú

"Ez csak marketing-zöldítés": a tájépítész szerint nullával egyenlő, amit Karácsony Gergely zöldítés néven művelt

"Ez csak marketing-zöldítés": a tájépítész szerint nullával egyenlő, amit Karácsony Gergely zöldítés néven művelt

Leesett a tudósok álla, ezt találták az Antarktiszon

Leesett a tudósok álla, ezt találták az Antarktiszon

Századfordulós polgári ház vált patkánytanyává Budapest belvárosában – Videó

Századfordulós polgári ház vált patkánytanyává Budapest belvárosában – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás