„Nem hiszem, hogy tovább tudok élni, anya” – agydaganattal diagnosztizálták a 25 éves fiatalt





Egy fiatal apuka, akinek agydaganatát tévesen vakbélgyulladásnak diagnosztizálták, most az életéért küzd.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.09.06.
Módosítva: 2023.09.06.
betegség agydaganat kórház

A 25 éves Joshua Warnert súlyos fejfájás kezdte gyötörni, ami nem akart elmúlni, ezért az apja végül kórházba vitte. Ott azt mondták neki, hogy vakbélgyulladása van, majd később szükségtelenül eltávolították a vakbelét. Ezután összeesett, és csak ekkor derült ki, hogy igazából agydaganata van. Joshua kétségbeesett szülei szerint fiuk most már kifut az időből.

orvos, doktor, kórház, egészségügy, Shutterstock illusztráció
A férfi még most is az életéért küzd Fotó: PopTika/Shutterstock

Az orvosok még később sem tudták megállapítani, hogy pontosan, milyen daganata is van a fiatal fiúnak, mindössze két, igen agresszív típusra tudták leszűkíteni a kört. Annyi bizonyos, hogy agytörzsét támadta meg a gyilkos kór, biztosabbat csak a biopszia után tudnak majd mondani, ekkor derül ki az is, hogy hogyan tovább.

Tudjuk, hogy egy nagy daganat van, amely a feje elejétől a háta felé halad. Mélyen van, és most már az agytörzsében és a gerincvelőben is ott van. Tudjuk, hogy bele fog halni, de minden esélyt meg akarunk adni neki. Folyton azt mondja: »Nem hiszem, hogy tovább tudok élni, anya«, mert úgy érzi, senki sem küzd érte.

mondta Joshua édesanyja, Eve Pateman, aki egy agytumorkutatást támogató jótékonysági szervezettel is felvette már a kapcsolatot. Majd azzal folytatta:

Kifutunk az időből. Ő egy 25 éves srác, akinek van egy négyéves kisfia, és úgy érezzük, hogy csak tapossuk a vizet, mert nem jutunk semmire. Nem tudtuk, hogy ilyen komoly a baj, hiszen Joshnak nem volt semmilyen fájdalom a hasában. De azt mondták nekünk, hogy a fejében lévő fájdalom »áttéttes fájdalom«. Így másnap kivették a vakbelét, mint kiderült fölöslegesen.

A vakbélműtét után a fiatal édesapát július 14-én rosszullét és fejfájás miatt újra felvették a kórházba, és 24 órán át megfigyelés alatt tartották. CT-vizsgálatot végeztek rajta, de az észlelt rendellenességet csak a „leolvasógép hibájának” tartották, ezért ismét hazaengedték. 

A férfi állapota csak tovább romlott, később már az édesanyjával tért vissza sürgősségire, ekkor azonban ismét elutasították őket, mondván ez a részleg az életveszélyes betegségben szenvedők számára van fenntartva, és azt tanácsolták neki, hogy ha MRI-vizsgálatot szeretne, kérjen beutalót és időpontot háziorvosától.

Ez további késedelmet eredményezett, mivel Joshua háziorvosa azt mondta, hogy mindössze az a baja a fiúnak, hogy túl van gyógyszerezve a korábbi műtét miatt. Azt mondta neki, hogy hagyja abba a fájdalomcsillapítók szedését, és menjen vissza négy hét múlva.

Erre azonban már nem került sor, ugyanis a fiatal édesapa 8 nappal később összeesett a nagyszülei fürdőszobájában, és azonnal kórházba szállították, ahol újabb CT-t végeztek rajta, és sürgős MRI-vizsgálatra is kiutalták. Majd kevesebb mint 24 órával később jött a sokkoló hír, hogy agydaganata van – írja a Mirror.

A 25 éves férfi azóta is versenyt fut az idővel és az életéért küzd, közben elvesztette a munkáját ezért szülei gyűjtést szerveztek a számára és remélik a legjobbakat.

 





 





Ezeket olvastad már?
Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás