Dráma a stadionban: ártatlan kisfiút gyilkoltak meg





Unokahúgát is több tucat golyó érte.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.09.25.
Módosítva: 2023.09.25.
rendőrség gyilkosság lövöldözés

Hatalmas patália tört ki az új-mexikói Albuquerque baseballstadionjában egy bajnoki mérkőzés közben. Több néző vitázott össze egymással, ami csak azért nem fajult tettlegességgé, mert a biztonságiak időben közbeléptek. Amikor azonban véget ért a meccs, a felbőszült társaság autóval eredt haragosuk nyomába, aki egy fehér Dodge furgonnal hajtott el a parkolóból. 

Fotó: Pixabay

Ugyanilyen kisteherautóval indult el a stadiontól az esetről mit sem sejtő Villegas család, és ez lett a vesztük. Az üldözők ugyanis összekeverték a két autót, és golyózáport zúdítottak a vétlen emberekre. A 11 éves Froylan azonnal meghalt, unokatestvére, Tatiana pedig deréktól lefelé lebénult, amikor több mint egy tucat lövés érte. A fiú öccse és a kocsit vezető édesanyja csodával határos módon megúszta az öldöklést.

A rendőrök forró nyomon indultak az elkövetők után, és három embert is előállítottak az eset kapcsán. 

A hatóságok mindegyiküket kábítószerkereskedelem miatt körözték, és elfogásukkor az autójukban a gyilkos fegyvereken kívül 100 ezer darab fentanil tablettát találtak

– jelentette be W. Troy Weisler rendőrfőnök.

Az eset miatt Michelle Lujan Grisham új-mexikói kormányzó betiltotta a fegyverviselést az államban, republikánus törvényhozók és fegyverjogi csoportok nyomására azonban kénytelen volt enyhíteni a rendelkezést, amely így csupán a nyilvános parkokra és játszóterekre érvényes, amiket leginkább gyerekek és családjaik használnak – adta hírül a People magazin.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás