Véres esküvő! A templom előtt lőtték le a menyasszony férjét – Videó!

A nő sokkos állapotba került, amikor élete legboldogabb napja egyik pillanatról a másikra rémálommá vált.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.27.
Brutális gyilkosság

Hátborzongató gyilkosság történt a mexikói Caborcában. Egy ceremóniát követően az ifjú házaspár kisétált a templomból, amikor egy fegyveres több golyóval kivégezte az ifjú férjet. A rendőrség szerint maffialeszámolás állhat a támadás hátterében, azonban valószínűleg összekeverték az áldozatot a célszeméllyel. Információk szerint a 32 éves Marco Antonio Rosales Contreras nem volt tagja egyik bűnszervezetnek sem.

A „szitává” lőtt férfi felesége sokkos állapotba került

Ráadásul a lövöldözés közben az egyik eltévedt golyó a menyasszony húgát is hátba találta, ő kórházi ápolásra szorult, ám néhány órával később hazaengedték. A szemtanúk szerint a magányos támadó szándékosan lőtt a templomot elhagyó férfira, majd futva távozott a helyszínről.

A rendőrség megrázó részleteket közölt az akcióval kapcsolatban:

„A vizsgálatok azt mutatják, hogy a Marco Antonio elleni támadás egy másik személy ellen irányult volna, aki ugyanebben az időben házasodott meg egy másik, közeli városban” – tájékoztatta a hatóság a Mirror lapját. Elárulták azt is, hogy a környéket a Caborca Kartell irányítja, amelynek Rafael Caro Quintero, a veterán drogbáró lehet a vezetője, aki jelenleg őrizetben van a Kábítószer-ellenes Ügynökség vezetőjének 1985-ös meggyilkolásáért. A csoport maffiaháborúban áll a Sinaola kartellel.

Figyelem! A következő felvétel a gyenge idegzetűeknek megrázóak lehetnek.

A videóban az látható, ahogy közvetlen a lövöldözés után próbálják újraéleszteni a férjet, és vigasztalják a véres ruhában síró feleséget.

Top hírekHírlevél-feliratkozás