„Anya nem fog leesni, nagyon erős” – a budapesti óriáskeréken lógott egy nő – Videó





A budapesti óriás keréken mutatványozott.



Megosztás
Szerző: B.V.
Létrehozva: 2023.09.22.
Módosítva: 2023.09.22.
mutatvány óriáskerék magasság Budapest

Egy kétgyermekes anyuka a híres fővárosi óriáskeréken mutatványozott az Inspirál Cirkuszközpont felkérésére. Balogh-Katalin 32 éves kétgyermekes édesanya hat körön át légtornászkodott, 65 méter magasan. 

Budapest felett mutatta be elképesztő produkcióját / Fotó:  TV2

Katalint kötéllel rögzítették az ijesztő és hajmeresztő művelethez. Minden alkalommal, amikor körbeért, nagyon kellett vigyázzon, hogy ne csapódjon az óriáskerék lenti oszlopának, sőt... Ahogy forgott az acélszerkezettel, és ahogy a kerék éppen lefelé haladt, majd átbillent, Kata 20 cm-t zuhant minden egyes alkalommal, ugyanis az egy hatalmasat rántott rajta.  Három próbája lett volna a nagy mutatvány előtt, de ezek közül csak kettőn vett rész, ugyanis az elsőt egy iskolás, szülős osztálykirándulás miatt ki kellett hagynia. Amikor először élőben rájött, mi a feladata, akkor jött csak rá igazán, hogy mire vállalkozott.

Ez egy hatalmas lehetőség, amire habozás nélkül igent mondtam. Egy olyan kihívás, amit nem lehet visszautasítani. Amikor azonban először odaértem és körbenéztem, arra gondoltam: úristen, nem vagyok normális!

– mesélte a TV2 kameráinak az édesanya. Először csak egy próbakört ment eszköz nélkül, és elmondták neki, mire kell figyelni. Az egészet egy kalandként élte meg. Amikor úgy igazából beindult az egész, egyből magabiztos lett. 

A fejemben előre megvolt, hogy milyen elemeket szeretnék csinálni. Ezek már a kisujjamban vannak így 10 év után. Nem azzal foglalkoztam, hogy tériszonyom van, és milyen magasan vagyok, hanem azzal, hogy csináljam a dolgom

– vallotta be Katalin, aki többet között fejjel lefelé spárgázott, forgott akrobatikus mutatványai közben. 

Férje, Olivér egyáltalán nem aggódott érte, nagyon büszke volt rá. Elmondta, hogy ahhoz képest, hogy felesége első alkalommal akkor nézett szembe a magasságtól való félelmével, amikor esküvőjükön ejtőernyőztek. Azóta nagyon sokat fejlődött benne, és ezt mi sem bizonyítja jobban jelenlegi attrakciójánál, ami sokak szerint a világon eddig egyedülálló. 

A kétgyermekes édesanya mutatványát a gyerekei is láthatták, ugyanis az egyik próba alkalmával egy kabinból végig tudták nézni a produkciót. Habár kicsit aggódtak, Olivér megnyugtatta őket: anya nem fog leesni, nagyon erős!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás