Tragédia történt a Fővám téren: elszabadult a 2-es villamos, megölt egy nőt





Meghibásodott a 2-es villamos egyik szerelvénye, ami elgázolt egy idős asszonyt, a nő meghalt.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.08.03.
Módosítva: 2023.08.03.
baleset tragédia villamos Budapest

A Ripost szúrta ki, hogy műszaki meghibásodás miatt baleset történt a Fővám téren. Mint írták: a 2-es villamos egyik szerelvénye nem tudott idejében lefékezni, aminek következtében elsodorta a síneken áthaladó idős hölgyet, aki életét vesztette az ütközésben.

Fotó: Bors

A rettenetes baleset szerda este történt

Információk szerint a Boráros tér felől a Jászai Mari tér irányába tartó 2-es jelzésű villamos épp a megálló felé haladt, amikor – a vezető elmondása szerint – műszaki hiba lépett fel, ami miatt nem tudott lefékezni. Így haladt tovább a Belgrád rakpart felé, amikor az idős asszonyt – aki egy Közvágóhíd felé tartó járműre készült felszállni, és emiatt a síneken átvezető járdaszakaszra lépett – magával sodorta. A nőt súlyos sérülésekkel kórházba szállították, sajnos az életét nem sikerült megmenteni.

A szerelvényt végül a Havas utcai jelzőlámpás kereszteződésnél tudták megállítani: szerencsére további balesetre nem került sor, és az utasok is épségben vészelték át a történteket, noha a vezetőt sokkos állapotban szállították le – utóbb már nem tudta biztosan megmondani, használta-e a hangjelzést az ütközés idején – írja a lap.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás