„Kiszállt az autójából és összeesett!" – vezetés közben lett rosszul, majd halt meg egy fiatal Nagymaroson





Meghalt egy fiatal sofőr Nagymaroson. Életét már nem tudták megmenteni a rajta segíteni próbálók.



Megosztás
Szerző: F.I.
Létrehozva: 2023.07.23.
Módosítva: 2023.07.23.
sofőr tragédia Nagymaros

Egy fiatal sofőr életéért küzdöttek a vasútállomáson, Nagymaroson. A férfi nagy valószínűséggel vezetés közben lett rosszul, ezért lehúzódott, kiszállt az autójából, majd összeesett. Szemtanúk beszámolói alapján többen is a segítségére siettek, az életét viszont már nem sikerült megmenteni. 

A fiatal férfi a volán mögött lett rosszul (Képünk illusztráció)  Fotó: Pexels

Egy fiatal sofőr vesztette életét július 20-án kora reggel Nagymaroson. A Metropolnak egy szemtanú mesélte el, mi is történt a helyszínen.

A srác kiszállt az autóból, már akkor látszott, hogy bódult. Először azt hittem, hogy részeg és biztos szédül. Aztán egyszer csak összeesett. Többen is odarohantunk, hogy segítsünk neki. Azonnal hívtuk a mentőket és megkezdtük az újraélesztését

– mesélte.

A mentők hamar a helyszínre érkeztek és hosszasan küzdöttek a fiatal életéért. Ezúttal azonban nem jártak sikerrel, a férfi elhunyt.

Tragikus esetek

Két évvel ezelőtt Sorkifalud közelében állt meg egy személyautó vezetője az út szélén. A férfi jelezte az utasának, hogy nem érzi jól magát, majd kiszállt az autóból, és leült az árokpartra. Másodpercekkel később megállt a szíve, őt sem sikerült újraéleszteni. 

Mind a fiatal nagymarosi sofőr, mind a példánkban felhozott személyautó vezetője megóvott másokat egy balesettől vagy sérüléstől azzal, hogy megálltak, amikor érezték, hogy baj van. Sajnos az ő életüket nem lehetett megmenteni, ők viszont, lehet, egy tragédiát előztek meg.

A nagy melegnek számos negatív hatása lehet mindenkire, így az autóvezetőkre is. Ingadozhat a vérnyomás, tompulnak a reflexek és megnő a reakcióidő. Az erőteljes izzadás mellett pedig, ha nem kap elegendő folyadék-utánpótlást a szervezet, akkor kiszáradás léphet fel. Ilyenkor sokkal stresszesebbek vagyunk, amit az is fokoz, hogy a közlekedés többi résztvevője is gyakrabban hibázik. Ehhez még hozzátesz egy-egy lapáttal a nagy meleggel járó alvászavar, a fáradtság, és a teljesítőképesség csökkenése is. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás