RETRO RÁDIÓ

Meghökkentő videó: az út közepén pucérkodott a rejtélyes suzukis vetkőzőfantom

Út közepén kezdett neki a vetkőzésnek a rejtélyes pucérkodó fantom.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.06.
fantom suzuki Rejtélyes vetkőzés

Még a sokat látott autósokat is megdöbbentették azok a képsorok, ami a hajnali fél hetes csúcsban fogadta őket a 3102-es úton Nagytarcsa és Isaszeg között. 

A férfi kipattant a kocsiból és nekilátott a vetkőzésnek - Fotó: YouTube

A videót a Budapesti Autósok Közösségének egyik tagja tette közzé, a felvételen pedig az látszik, ahogyan a forgalom a teljesen megszokott rend és mód szerint halad, azonban az egyik pillanatban egy Suzuki sofőrje lefékez, kipattan a kocsiból, majd minden előzmény nélkül, egyik pillanatról a másikra vetkőzni kezd. A férfit nem zavartatta magát, a felvétel szerint teljes léleknyugalommal hámozta le magáról a rétegeket, még a forgalom sem akadályozta a furcsa félpucérkodásban, a megrökönyödött autósok ugyanis egyre-másra kerülték ki őket. 

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi okozta az érthetetlen szatírkodást, először többen arra tippeltek, hogy valami megcsíphette a férfit, és azért kellett megszabadulnia a ruháitól: 

Először arra gondoltam, hogy talán méh vagy darázs, vagy bármilyen rovar csíphette meg, de ahhoz túl nyugodtan öltözködik. Meg hát csak félrehúzza a kormányt legalább

 - vélekedett egy autós, aki minden egyes nap az adott úton hajt el munkába menet. A videó készítője azonban azt írta: az esetnek semmi előzménye nem volt: 

Az incidensek semmi előzménye nem volt. Egyszerűen megállt az út közepén és levette a felsőjét. Mindenki kerülgette

 - közölte a felvétel mellett a férfi. 

Nem ez az első eset, hogy meghökkentő pucérkodást rögzítenek az autós kamerák: Kókán például tavaly óta rendszeresen érkeztek a hírek egy rejtélyes pucér futórémről, aki éjjel és nappal is egy szál semmiben rohangászott a környéken, többen összefutottak vele. A szemtanúk két "öltözetben" látták: vagy teljes testi pompájában, ruha nélkül, vagy egy szál zokniban vágott neki a testedzésnek, dacára az akkori téli fagyoknak:

- Tegnap is látták, úgy hajnal tájban. Nem volt rajta semmi csak egy fehér zokni. Meztelenül futkározott ebben a hidegben. Hát azóta azt beszélik, tegnap másfél centi hideg volt Kókán - mesélték akkor a helyiek, akik közül többen összefutottak a rejtélyes fantommal, egyiküknek még kedélyesen oda is köszönt. 


 

 

Ezeket olvastad már?
Kiirtotta a családját egy férfi, majd magával is végzett - szívszorító részletek

Kiirtotta a családját egy férfi, majd magával is végzett - szívszorító részletek

„Szerető, gyengéd és gondoskodó volt” – 3 éves fiú hunyt el a horror traktorbalesetben

„Szerető, gyengéd és gondoskodó volt” – 3 éves fiú hunyt el a horror traktorbalesetben

Fehér ruhás hölgy kísért a kastélyban, többen is látni vélték

Fehér ruhás hölgy kísért a kastélyban, többen is látni vélték

Megint elvitték az ötös lottó főnyereményét, 200 millió volt a tét

Megint elvitték az ötös lottó főnyereményét, 200 millió volt a tét

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás